Levälohi

Kommenttimummo - 28.03.2006

Kommentit

KommenttiBlize - 03.04.2006

Hieno on. Minkälaisia kokemuksia on tänkaltasista perhoista eli tarkotan et onko kalat ottanu hanakasti ton värisiin ja levämaisiin perhoihin.


Kommenttijuoippo - 03.04.2006

Ehkä itse lisäisin tuohon vielä kierteen kultalangasta. Eipä tuosta mitään moitittavaa löydy. Tuonhan voisi vaukka taimenkin ottaa ahvenena.


Kommenttimarkusbo - 04.04.2006

Aijaijai... Kyllä kelpaisi minunkin rasiaantuo perho, tosin itsekkin lisäisisin kierteen siihen. :D Mitenkäs tuohon koukun päähän on jäänyt hiukan tyhjää tilaa? Kenties jotain solmua varten?


KommenttiTammukka86 - 05.04.2006

Kylläpä on "mummo" sitonut näpsäkän perhon. mikä perhossa pistää silmään on kierteen puuttuminen mikä kylläkin saattaa vaikuttaa vain ihmisen silmään. saattaapi ottaa paremminkin ilman kierrettä.. Hyvä sidontajälki!!!


Kommenttimummo - 05.04.2006 (Muokattu 5.4, 18:39)

Jep, tuo tila tuossa pään edessä on juuri solmua varten eli ei mikään lapsus... Kierrettä en vaan jostain syystä jaksanut lisätä kun tuossa siivessäkin oli jo tuota fläsää... Kestävyyteen se toki vaikuttaa ja joihinkin versioihin sen olen myös pistänyt (tosin 0.17 siimasta...) En muuten ole ollut kovin tyytyväinen ko. koukkuihin vaikkeivat niin rumia olekkaan,
sillä ne ovat älyttömän kovaksi karaistuja ja näin ollen murtuvat helpohkosti vedossa.:( Saattaa tietysti olla niinkin että olen vain saanut jotenkin muita huonomman "pussukan" ;)

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?