Peter ross (muunnos)

KommenttiJurppa - 28.03.2006

Muunnos Peter ross-perhosta.

Kommentit

Kommenttihc_flyfisher - 04.04.2006

Levysiipi on suhteellisen helppo sitoa vielä kun on noinkin ohut siipi, mutta sitten kun tulee vähän naittamisia muiden materiaalijen kanssa, niin sitten asia vaikenee! ei tosin paljoa...

Aika hyvin olet tuossa onnistunut! En usko että harjuksella tai taimenella menee täysin hermot, jos siipi on millin vinossa. Tosin se kyllä muuttaa jo perhon uintia. Moro!!


Kommenttiperhonsitoja90 - 04.04.2006

pää on onnistunut ihan hyvin.häkiläsiikasiasaisiolla enemmän ja rungon punainen osa saisi olla pöyheämpi.sitä vois sitte vaikka pöyhiä dubbausharjalla tai neulalla.


Kommenttiperhonsitoja90 - 04.04.2006

ja kierre ei ole alkuperäisessä kultaa vaan hopeata.


Kommenttimummo - 04.04.2006

perhonsitoja90 kirjoitti: kierre ei ole alkuperäisessä kultaa vaan hopeata.

Hmm... Niinhän tuossa reseptissä mainitaan ;)
Itse perho on todella hyvin onnistunut. Minulla on juuri näissä tinselirunkoisissa uppiksissa ollut sellanen onkelma, että tuo tinseli tuppaa ekan kalan jälkeen valahtamaan tuon pyrstön päälle ja painaa sen lysyyn. Oon kokeillu kaikenlaista lakasta pikaliimaan, mutta lopputulos ei oikein tyydytä... Mikähän siihen auttaisi?


KommenttiLiimaLuumu - 04.04.2006

Kokeileppas mummo sivellä siihen tinseliin ennen kiertämistä pikaliimaa, niin se liimautuu hyvin koukkuun ja kyllä pitäis kestää.


KommenttiLiimaLuumu - 04.04.2006

Mutta jos laitat liimaa valmiiseen tinseli runkoon ,niin silloin se ei ehkä kestä. Mutta kun teet noin miten äsken mainitsin ja sitten vielä lisäät liimaa päälle, niin kyllä kestää enemmän kuin pari kalaa.


KommenttiJurppa - 04.04.2006

Juu kiitoksia kommenteista. Toi levysiiven sitominen on mulle kyllä melkonen ongelma vaikka sitä onki jo jonkin aikaa harjotellu.. No, lisää treeniä vaan kai se joskus onnistuu ;)

ja tosiaan tämä on muunnos ja alkuperäiset materiaalit lukee tuolla reseptissä ;):)

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?