Hankikorrin nymfi

Nymfi sivulta

KommenttiEvotec - 03.04.2006

Semirealistinen hankikorrin nymfi. Kehitetty tälle keväälle. Kerran uitettu ja kalojen puolesta hyväksytty. (Kuvat eivät ole parasta laatua, pahoittelen)

Kommentit

Kommenttikalan elämää - 10.04.2006

ihan hyvän näkönenhän tuo on mitä kaloja oot saanu?


KommenttiMoilander - 10.04.2006

jos joku kala tohon nappasee, niin veikkaan et pyrstön 3 nutriaa lähtee irti, tai vähintäänkin pari, että itse laittaisin vähän enemmän pyrstöön tavaraa(mutta en kuitenkaan kovin paljon).


Kommenttiflyfishke - 11.04.2006

eikös se ole tovoitteena että sen yhden edes saisi omatekoisella perholla. ei mua itteeni kiinnosta kyl yhtään vaikka perho hajois jos sillä kalan saa. paremminkin tulee hyvä mieli kun kalan on saanu sillä.


KommenttiMoilander - 11.04.2006

no hieno tää onkin, mutta tarkotin vaan et jos haluu vähän enemmänkin kalaa saada kun yhden! ja jos pyrstö lähtee irti, niin voihan tällä vielä kalaa silloinkin saada!


KommenttiEvotec - 11.04.2006

Kiitos kommenteista. Täällä pohjoisessa pääkalana on sumariaikaan harjus, joten sitä on tuolla tullut. Nyt kaksi reissua uinut ja muutama kala / reissu. Nutriat on sidottu koko koukun matkalta rungon alle kiinni ja vielä ovat mukana pysyneet. Tuo on tosin sidottavana sellainen 5 minuutin perho, joten onhan niitä aina jokunen varakappale rasiassa, jos tuho käy.

Toimii hyvin uitettaessa pääperhona hitaissa virroissa, sivuperukkeessa olevan pintaperhon parina.


KommenttiMoilander - 11.04.2006

ok ;)

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?