The Flash

KommenttiSalar - 16.04.2006

Kommentit

KommenttiSalar - 20.04.2006

Tällä hetkellä kyseinen perho on seinällä kehyksissä...


KommenttiJuutuan pimeänsoutaja - 20.04.2006

Miten olet muuten toteuttanut tuon kehystyksen? Onko perho miten kiinni ja onko kuinka paljon ilmaa pohjan ja lasin välissä ts. onko perho "litistynyt" taustan ja lasin väliin?
Itsekin juuri kehystin muutaman perhon ja harmaita aivosolujani vaivasin kyseisten ratkaisujen pohjalta...


KommenttiSalar - 20.04.2006

Moro!!

Otin tuosta rakennelmasta jo tehdessä pari kuvaa.

Kaksipuoliteipillä aaltopahvi suikaleet kiinni reunoihin. Kaksipuoliteipillä aaltopahvi suikaleet kiinni reunoihin.
img_5299.jpg (96.7 KT)
Taustapahviin kangas nitojalla kiinni.Perhon silmän ja koukun mutkan kohdalta neulalla taustapahvin läpi neulalla reiät ja sidontalangalla perho kiinni,solmut takapuolelle. Taustapahviin kangas nitojalla kiinni.Perhon silmän ja koukun mutkan kohdalta neulalla taustapahvin läpi neulalla reiät ja sidontalangalla perho kiinni,solmut takapuolelle.
img_5300.jpg (209.6 KT)
Tuossa kuva valmiista taulusta takaapäin. Tuossa kuva valmiista taulusta takaapäin.
img_5301.jpg (200.5 KT)

Kommenttiaki.tormanen - 20.04.2006

siinä on kyllä hieno perho, mutta pyrstö ei sovi minun silmään. Olishan tuohon jonkun kierteen voinu laittaa. Mikä idea on tuossa että jätetään pään jälkeen tyhjää kun olen ennenkin nähny, että jotkut tekevät niin ja se on vaivannu päätä siitä asti.


KommenttiSalmo trutta - 20.04.2006

Joskus solmulle jätetään tilaa mutta usein syy on se että koukun vartta jää "käyttämättä" eikä päästä haluta isoa:) Hieno perho, rungosta ei löydä paakun paakkua ja pääkin hipoo täydellisyyttä, että sillei...


KommenttiSalar - 20.04.2006

"Mikä idea on tuossa että jätetään pään jälkeen tyhjää kun olen ennenkin nähny, että jotkut tekevät niin ja se on vaivannu päätä siitä asti"

Minun mielestä se on vaan paremman näköinen :)


KommenttiJuutuan pimeänsoutaja - 20.04.2006

Kiitoksia salarille näistä kuvista. Aikalailla samanlaisiin ratkaisuihin päädyin itsekin. Laitoin tosiaan taustaksi liimalla käsintehdyn paperin johon tulostin perhojen nimet ja onnittelut. Kehys oli kylläkin ns. Laatikkokehys, jossa perholle jäi tuuman verran "hengitystilaa". Taidanpas tehdä seuraavan taulun tällä menetelmällä.

Perho itsessään on yksinkertaisen kaunis ja värien sopusointu ja "rytmitys" on mielestäni erinomainen. En tiedä mikä siinä on mutta streamerit eivät ole vielä tietään minun perhorasioihin löytäneet, lieneekö uskon puutetta.


Kommenttiplayer - 21.04.2006

Perho on nätti kuin mikä. Värimaailma onnistunut, samoin kehysvalinta sointuu hyvin perhoon.
Tuo kuva ei kerro sitä mikä taika kierteettömässä rungossa on. Veikkaan että luonnossa runko toistaa siiven sävyjä nätisti, sillä kierre rikkoisi puhtaan pinnan. Ainakin harrastesitojana väännän kierteen paikalleen suojaamaan tuota tinselirunkoa ja tuomaan kalastusperhoon välkettä.


KommenttiVision79 - 21.04.2006

Joo kyllä on kaunis perho.. sidottu todella hienosti ei ole virheen virhettä, ainakaan omaan silmääni ei yhtään satu..

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?