Glödhäck (Black & Silver)

KommenttiVille K. - 27.04.2006

Glödhäck-variantteja.

Kommentit

Kommenttiflyffe - 30.04.2006

siisitä sidontaa :) varmaankin sinulla on joku selitys miksi tuo häkilä on tuolla tavalla "pystyssä"? sitoisin sen itse siiven alle tai sitten siten että se olisi hieman taaksepäin... :)


KommenttiVision79 - 30.04.2006

Antaisko toi voimakkaamman siluetin tolle perholle kun sen sitoo noin.. ajattellen esim. kitkaa on se aika tasasta virtaa (siis parhailta kalapaikoiltaan) alaosiltaan (jyrävän alapuolinen osuus) niin saa kiinnitettyä kalan huomion paremmin.. toi oikean puoleinen pelittää aivan varmasti löytyy omastakin rasiasta hieman muunneltuna tosin..


KommenttiVille K. - 30.04.2006

flyffe, en ole sidontalangalla pakottanut tuota häkilää taaksepäin (en ole häkilän kiertämisen jälkeen kiertänyt häkilän ruodin yli lankaa). Kyllä se käytössä itsestään alkaa taipua virtaviivaiseksi.

Vision79, kyllä minun uskoakseni kaulushäkilä lisää perhon havaittavuutta (kalan näkökulmasta) enemmän kuin perinteinen siiven alle sidottu häkilä.


KommenttiVision79 - 30.04.2006

Joo sitä minäkin tossa yritin sanoa tuli vaan taas runoiltua se vähän vaikeasti.. :) juuri niin siis kala aistii perhon paremmin..


Kommenttijäkälä e - 30.04.2006

Vaikkapa kakstoistasseen koukkuun sidottuna olisivat nuo pirun hyviä harriperhoja.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?