Nice Try 3

KommenttiWalastaja - 12.05.2006

Tämmönen tällä kertaa, pyritty ottamaan oppia vinkeistä ja olemaan huolellisempi.

Kommentit

KommenttiVille K. - 13.05.2006

No nyt näyttää jo hyvältä! Ainoa mitä tuossa muuttaisin, olisi tuo pyrstö. Omaan silmääni sopisi aavistuksen pidempi ja kärkeä kohti ohentuva pyrstö tuollaisen tasalatvaisen sijasta.

Kymin värit olet perhoon valinnut.


KommenttiPutkimies... - 13.05.2006

Jo alkaa näyttään hyvältä, ainoa asia mistä voisin vähän huomauttaa on tuo koukunpitimen osuus... jos aiot laittaa koukun putken sisään, on kyllä perhon perä aika kovilla, suattaapi tinseli katketa, elikkä jos jättäis putkea vähän pidemmäksi... ja tuo pyrstön pituus ja muoto tosiaan... ai niin, strutsivyön tilalle vaikka mustaa dubbingia, strutsivyöt eivät kuulu putkiperhoihin, mutta sehän on vaan minun näkemykseni.;) Hyvää työtä kyllä muuten!


KommenttiWalastaja - 13.05.2006

Pyrstössä sekä putken pituudessä tuli nirsoistua :( Täytyy taas seuraaviin parantaa ;)


Kommenttiplayer - 14.05.2006

NO NII.. nyt alkaa näyttää hianolta! Leikkaa pyrstö viistoksi, se on siinä. Putkien pituuksista en sano mitään, niitä on moneen makuun. Paransit kaikkea kerrasta, erinomaista, ei muutakuin kokeileen koskelle. meritaimenperho tulla napsahti näytille.
Putkimiehelle tiedoksi: neljällä heitolla kolme meritaimenta ja putkessa oli sininen strutsivyökin.. Se on ihan hyvä lisä putkeenkin, vaikka sitä harvoin käytetään siinä.


KommenttiPutkimies... - 14.05.2006

Player... eihän sillä mitään merkitystä kalansaantiin ole jos on strutsia vyönä, ei todellakaan. Kuten kirjoitin edelliseen "kannanottooni", se on vain minun päähänpistoni, ettei strutsivyö sovi putkiperhoon!:D Ihan kuten mielestäni ei putkeen sovi cresti pyrstökään, tai levsiipi, jne... ne voi mielestäni jättää ihan klassisiin lohiperhoihin, koska niihin ne todellakin sopivat! En koskaan laittaisi klassiseen sidokseen esim dubbinkivyötä (ellei resepti sitä edellytä,huom!).Kuten en myöskään klassiseen perhoon esim fluorofibre pyrstöä, jos sidos muuten noudattaa klassista reseptiä... mutta mutta, se poolissa uiva kirkas kaunotar kyllä p...at nakkaa siitä, mitä me putkiimme tai koukkuihimme köytämme, kyse on lähinnä siitä mikä omaa silmäämme miellyttää. Sanon vaan että putkiperho ja klassinen lohiperho ovat kaksi tyystin eri asiaa, ja itse haluan pitää ne mahdollisimman erillään. Mutta, kukin tehköön kuten parhaaksi näkee, turha kai tässä on tällaisesta asiasta enempää jaaritella, kun ei sillä oikeasti ole merkitystä... tämä kommentti taitaa kyllä olla aikamoista palstatilan haaskaamista, kyllä joku vielä oikeasti osaa antaa rakentavaa kritiikkiä ihmisten sidoksista...:D Walastaja, hieno putki kyllä kaikin puolin, ota neuvoja vastaan, sillä se on paras tapa oppia uutta (sitomisen ohessa), mutta muista, että ihmiset puhuvat täällä todella paljon vaan omista sidontamieltymyksistään ja makuasioista, joten kannattaa pitää filtteri päällä kuitenkin.;) Se oma tyyli kyllä löytyy ajan myötä, ja se jos mikä on hienoa tässä hommassa, kunkin sitojan oma persoonallinen tyyli!


KommenttiWalastaja - 14.05.2006

Toivottavasti Putkimies ei vie mun peräneitsyyttä tän kuvan takia :D omasta mielestäni FluoroFibre kuitenkin sopii tähän perhoon!


KommenttiWalastaja - 14.05.2006

Ai niin, toi oli jo vanha perho. Sitä ei siis tehty ärsyttääkseen ketään!!


KommenttiPutkimies... - 14.05.2006

Aijaijai... silmiä kirvelee... ;) mutta tärkeintä on , että perho miellyttää sinun silmää, ja ennenkaikkea KALAN silmää! Hieno perho by the way... onko maistunut lohelle?


KommenttiWalastaja - 14.05.2006

Ei oo pahemmin maistunu, kun ei ole uitettukkaan. Toivottavasti tänä kesänä maistuu!!


Kommenttiplayer - 15.05.2006

Hieno on lisäämäsi perho..pistäpä se rasiaan reseptin kera. Tässä tuo Fibre sopii perhoon, itse tosin olisin tehnyt jotain erilaiseksi.

Putkimies: hyviä pointteja. Kyllähän se oma tyyli sitoa ja mieltymykset on se suola tässä touhussa.
Reseptit on tietty tarkoitettu ohjeeksi, kokkihan sen lopullisen maun määrää oman tai tilaajan mieltymyksen mukaan. Aika moni ei noudata reseptiä yksinkertaisesti siitä syystä, ettei satu olemaan tiettyä materiaalia tai sitä ei ehkä ole helposti saatavilla. Kuitenkin hienoa että klassikoiden sidontataitoja pidetään yllä ja esillä, hienoa että on myös näitä kehitysversioitakin uusine malleineen ja materiaaleineen.


Kommenttiplayer - 16.05.2006

Kurkistin muitakin perhojasi.. koukuille on tehtynä selviä ottipelejä..hienoa.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?