C.O.D

KommenttiSQ89 - 22.05.2006

Turun ruskeaan veteen, ja miksei tulvaveteenkin... Kovat toiveet on perhon suhteen.

Kommentit

Kommenttieräjorma - 23.05.2006 (Muokattu 23.5, 20:47)

Missäs olet turjaketta aikeissa uittaa ... Halisissa kenties ? Ihan siistinnäköinen kalastuspörhelö.


Kommenttiplayer - 24.05.2006

Kokemuksesta voin sanoa että tuo punaoranssi pelitää ainakin meritaimenelle värjäytyneessä vedessä. Olkoonkin että oma "turjake" oli streamer-koukussa ja keinokuitua. Edelliseen perhoosi kommentoinkin että "kokoajan paranee.." ja niihän näyttää tapahtuvan. Tuo suhteellisen pitkä siipi on vedessä hieno.

Alin nippu karvaa olisi minun sidoksessa pisimmillään koukunpitimen kärkeen.

Jos saat hankittua gemssiä, väreissä keltaoranssi ja punainen..voi olla että Turun-seudun merkkarit on ihmeissään. Gemssi kun on hiukan kiharaa. Angel Hair:t sekä vastaavat saa uppoamaan tavallaan karvan sisään kun siiven rakentaa kerroksittain ja sitoo kimalteet karvakerrosten väliin.


KommenttiSQ89 - 24.05.2006

Kiitos neuvoista player. Gemssiä voisi tosiaan ostaa. Nyt olen näissä viimeisissä sidoksissani koittanut saada siipeen sukkulamaisuutta,se on kuitenkin vielä vähän hakusessa... Halisiin ajattelin tätä paiskia ja myös Nautelan koskella käydä koittamassa.


Kommenttiplayer - 24.05.2006

Sitä gemssiä on Kuha Metsossani..sen kanssa saa olla varovainen, tulee muuten herkästi tuuheita perhoja. Tein vähän samankaltaisen putken kuin tämä sinun on..hurja turjake siitä tuli..mutta "siipi on upee". No, raskas 7 mm conari auttanee turjakkeen veden alle.


Kommenttivallu93 - 25.05.2006

mistäs moinen nimi??


KommenttiSQ89 - 27.05.2006

Nimi tulee yhden biisin mukaan... Olin tossa perjantaina Merikarvianjoella tekemässä kauden avausta, kokeilin myös tätä perhoani nätisti ui, mutta kalaa en saanut siiman päähän, eikä muutenkaan ollut kaloista paljon havaintoja... Ei kukaan muu ole tässä viime aikoina käynyt Merikarvialla ja saanut kalaa??


Kommenttiplayer - 27.05.2006

SQn:o: Ai, se minun turjake on tämän näköinen...


KommenttiSQ89 - 27.05.2006

Perkule et on hieno. Toimii takuulla taimenelle ja lohelle. Täytyy harjotella sitomaan tommosia, niin vois olla kalatilannekin meikäläisellä vähän parempi. Missäpäin tota uittelet? Siipi on todella hyvä, omaan silmään täydellinen. Tosiaankin aika turjake:)


Kommenttiplayer - 28.05.2006

"Turjake" on tarkoitettu Kymijoen ja Ahvenkosken meritaimenille. Häkilä ei ole tarpeeksi pitkä ja pyrstössäkin olisi parantamisen varaa (kania). Tuossa ei ole siivessä kuin säie kimalletta kaksin kerroin. Sitä on turha laittaa liikaa, jos rungossa on jotain säihkettä (kultahologrammia). Tuohon olisi voinut tehdä kanidubbauksen puolikkaaseen runkoon. Oli tosiaan Korkeakoskella Kotkassa kunnon meritaimen keinokuitu versiossa aikoinaan kiinni, sääli vaan että haavimiehen kaveri leikki taskulampulla liian aikaisin.


Kommenttiplayer - 28.05.2006

Ai.. merkkari oli ykshaara streamer-koukkuun tehdyssä perhossa kiinni.. mutta jos löydät mieleisesi kokoisia kaksihaaraisia koukkuja...siinä olisi meritaimenelle makupala. Kokeile jos paikka on kivikkoinen sellaista kakshaaraa, jossa siipi onkin koukkujen välissä. Siinä täytyy siiven rakennus aloittaa puolivälistä koukun vartta, siis alin siipeä tukeva alussiipi.


Kommenttieräjorma - 29.05.2006

Joko oot Call Of Duty:ä ehtiny uitella halisissa tai nautelassa tai missään ?


KommenttiSQ89 - 30.05.2006

Nimi ei tuu call of dutyn mukaan, mutta ei sen väliä. En oo kerenny vielä uittelee, mutta kohta varmaan kerkeän kun kesäloma kouluista alkaa:) Oletko itte eräjorma jostain turusta päin??
Joo täytyy tosiaan kokeilla noita kakshaarakoukkuja putkeen, ainut ongelma on vaan se, että mulla on tällä hetkellä liian pientä putkikokoa...


Kommenttiplayer - 31.05.2006

Tarkoitin että sido koukkuversiona kakshaarakoukulle. Yksihaarainen "ui" hienommin, mutta irtipääsyriski on suurempi..ainakin jos on joku tohelo lampunheiluttelija lähistöllä..


Kommenttieräjorma - 22.06.2006

Joo raisiossahan mä asustelen. Ei kyl paljoo tuu ite käytyä halisissa ja nautelassa.


Kommentti[Titti] - 28.11.2006

Call Of Duty :D

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?