Duchess muunnos

KommenttiSQ89 - 31.05.2006

Idean sain Päde-veikolta, kun näin hänen sitomansa Duchessin. Tämä perho ei ole ollut vedessä, mutta samanlainen on ollut kerran ja aiheutti kunnon tärpin...

Kommentit

Kommenttiplayer - 03.06.2006

Ei yhtään hassumpi idea olekaan! Kelta-musta on toimiva väriyhdistelmä ainakin etelän jokiin. Hienoa huomata että sidontasi paranee kokoajan. Jotain korjattavaa silmä löysi, mutta kun omissa perhoissani on samoja asioita korjailtava, niin sanonkin vaan; hieno perho.


Kommenttitapio - 03.06.2006

Muuten melko täydellinen perho, mutta siiven ja kurkkuhäkilän yhdistymiskohtaa ennen on outo monttu


Kommenttiperhohörhö - 03.06.2006

Runkokin voisi olla tasaisempi tuon oudon montun lisäksi mutta varsin toimivan näköinen sidos.


KommenttiSQ89 - 03.06.2006

Player kerro vaan korjattavista jutuista, ei siinä muuta kun tule uusia näkökulmia. Joo ton montun huomasin itekin kun olin perhon jo kuvannut, en siis keskittynyt kunnolla kun tein perhon runkoa... Sitä se musiikin kuuntelu tekee. Runkoa en saa oikeen tasaiseksi, vaikka kuinka yritän. Oisko kenelläkään hyviä neuvoja?


Kommenttiperhohörhö - 03.06.2006

En ole paras tyyppi tästä asiasta puhumaan, mutta runkoon auttaa ainakin jos pohjustaa huolella ja sen jälkeen on helppo kiertää silkkiä joka paikkaan täysin saman verran eli ei lähde enää päälimmäisellä silkillä kikkailemaan, vaan rungon pitäisi olla jo ennestään tasainen. Harjoitus tekee mestarin tässäkin asiassa.


Kommenttiplayer - 03.06.2006

No okei..tuo kuoppa, ainakin minulla, tulee kun runkosilkkiä ei päätetä tuonne koukun tyveen "ohentamalla" runkoa. Siis rungon pitäisi olla se sikarin muotoinen. Elikä, kun katsot perhosi perää, runkosilkin pitäisi olla sen vahvuinen tuossa vyön tyvessä. Rungon vahvin kohta vähän jälkeen puolen välin, siitä eteenpäin ohentamalla. Ohentamalla runkoa saat siiven asennon kuntoon. Rungon ohennuksella voi vähän vaikuttaa siiven kulmaan runkoon nähden.
Muuten.. pää on kuvassa hieno.
(Led Zeppelinin live tupla ei ainakaan paranna keskittymistä..)

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?