Putki Deceiver

KommenttiWalastaja - 01.06.2006

Tutusta ja toimivasta haukiperhosta tehty putkiversio. Perhon pyrstö on vain noin puolet siitä mihin Shlappenit ois parhaimmillaan riittänyt ja maraboutaki on vähemmän, jotta sopisi vaikkapa taimenen suuhun ja pystyis viskoa vähän keveemmilläki välineillä.

Kommentit

KommenttiJoppi. - 07.06.2006

Itsekkin olen noita MD-perhoja väsännyt putkiin. Cone antaa mukavaa lisäystä uintiin ja putken ansiosta perhoon voi laittaa kaksi tai kolmihaara koukun.

Hyvin toimii järvillä sekä merellä. :D


KommenttiWalastaja - 07.06.2006

Mitenkäs on Jopilla tuon koukun laita, tuppaako sotkeutumaan toi pyrstö 2- tai 3-haarakoukkuun? Noissa pistin tulemaan putken ihan keskeltä pyrstöä ja koukku jää ikäänkuin pystön puoliskojen väliin. Vähän vaikutti, että tositoimissa vois pyrstö kiepsahtaa koukun ympärille.


KommenttiJoppi. - 07.06.2006

Hyvä huomio. Komihaaraan tuppaa sotkeutumaan aika usein, mutta tarttuvuus on parempi. Nykyään itse käytän isoa yksihaaraa noissa putkissa.


KommenttiVille K. - 07.06.2006

Terve, Walastaja. Onneksi olkoon uudelle ylioppilaalle, vai? :) Oletko muuten käyttänyt tuossa koukunpidikkeenä jotain silikoniletkua, vai annatko koukun liikkua vapaasti? Pitkäksi jätetty silikoniletkusysteemi saattaisi kenties parantaa tarttuvuutta, vai mitä mieltä olet?


KommenttiWalastaja - 07.06.2006

Kiitos kiitos ;) Putkena on mistpoolin putkea ja se ulkoputki on niin pehmeää, että siiihen saan mukavasti tungettua koukun. Eikun kokeilemaan tota pitkää silikoniletkusysteemiä ;)

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?