The Silver Jock Scott

KommenttiPerhoukko - 05.06.2006

Tenon miesten luottoperho, tosin sitovat sen huomattavasti matalammaksi.

Kommentit

KommenttiVille K. - 08.06.2006

Terve, Waltteri. Komeahan se on tämäkin perho. Lieköhän tuossa reseptissä joitakin puutteita, minusta kun näyttää, että pyrstössä olisi crestin lisäksi myös tukaania, takarungolla lienee hunnut intianvarista (korviketta?) ja eturungolla näyttäisi olevan tuplakierre. Minkä kokoiseen koukkuun olet muuten tuon perhon sitonut? Enpä tiedä, osaisinko sitoa noin hienoa siipeä, vaikka noita klassisia materiaaleja olisikin.


Kommentti6\0 Sprite Blind Eye - 08.06.2006

Eikös tuo koko tuossa aika selvästi ole kuvatekstissä...


Kommentti3jasse - 08.06.2006

jos meikä onnistuis sitomaan tommosen,niin en varmasti menis uittamaan,en edes tenolle.
mieletön siisti perho.


Kommenttiperhonsitoja90 - 08.06.2006

Vau,tosi hienosti sidottu perho!Korjattavaakin tosin löytyy(ainakin minun mielestäni):siipi saisi olla pitempi, päässä on vielä hiomisen varaa ja se on vähän liian edessä ja vyö on vähän suttuinen.Onko pyrstössä muuten crestin lisäksi tippettiä tai jotain, kun reseptissä lukee pelkästään crest?

Kokonaisuudessaan tosi näyttävän näköinen perho.Sinusta on tulossa erittäin taitava lohiperhojen sitoja(toisin kuin minä), joten vähän vielä harjoitusta, niin perhosi menevät kuin kuumille kiville!

Oikein aurinkoista kesää kaikille!

T:Jaakko


KommenttiVille K. - 08.06.2006

Oh, miten tuo minulta jäi huomaamatta? Hassua. Sama pää kesät talvet :) Aika kookas on koukku. Itse olen suurimmillaan käyttänyt vain 2/0 koukkuja (lohiperhoissa). Samaa mieltä kuin 3jasse, ei tuota pidä kalan suussa pilata. Siihen tarkoitukseen sopii kyllä kaiken maailman sarvijaakot paremmin ;)


KommenttiPerhoukko - 08.06.2006

Kiitos, kommenteista jätkät!
Resepti tuli kirjotettua kovassa kiireessä ja Ville tosta noi puutteet jo poimikin. Tähän perhoon tuli mielestäni yksi huonoimmista päistä joita olen klassikkoihin sitonu, ja se on todellakin liian edessä. Perho on sidottu muutama viikko ennen tuota lisäämääni Alanne Sunsettia = perho sidottu viikkoja ennen äitienpäivää.
Pyrstössä on tukaani jäljitelmää joka myönnettäköön on aika kehnoa.
Perho ei ole menossa kalastukseen vaan ns. sidontaharjoitus, kalastuslohiperhoni sidon koukkuihin 1\0-3\0 ja nekin ovat monesti levysiipisiä:)

Terv. Waltteri


KommenttiDanhua - 09.06.2006

Kumpi olis parempaa tavaraa lohiperhoihin hanhi vai kalkkuna? Ja pitääkö sen olla jäykkää vai pehmeää?

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?