GRHE Nymfi (vaihe vaiheelta)

Päätelty perho

KommenttiVille K. - 12.06.2006

Kommentit

Kommenttiplayer - 15.06.2006

Maukkaan oloinen makupala..eiköhän tuo maistu taimenelle, harjukselle ja siialle. Oliver Edwards sai kilpailijan. Tampereleiset siiankalastajat: kokeiltaa tätä välikoskella virran rajaan kirjastotalo puolelta, luulisin tämän toimivan tuokokuun puolesta välistä juhannukseen asti. (Ainakin jos kesä on myöhässä)


Kommenttiperhohörhö - 15.06.2006 (Muokattu 15.6, 12:41)

Kiitos ville kaikista näistä vaihe vaiheelta sidoksista. Muistan kun itse aloitin sidonnan ja etsisin näitä kaikkilta. Perho on itsessään hieno ja varmasti myös kalastava. Kalastusperho parhaasta päästä.


Kommenttitimppah - 15.06.2006

Erittäin hieno ja sopivan yksinkertainen perho kalastukseen. Värejä ja kokoa vaihtelemalla saa hyvin jäljiteltyä eri lajeja, ja tämä sidos varmaankin menee kalalle sekä koskikorennon että päivänkorennon nymfistä. Hyvät kuvat ja ohjeet. Tosiaankin auttaa huimasti aloittelevia ja vähän kokeneempiakin sitojia nämä vaihevaiheelta-jutut.


KommenttiVille K. - 15.06.2006

Terve. Tämäkin on perhorasiani vakiopelejä. Uudella ja tuntemattomalla joella tietämättä hyönteiselämästä sen tarkemmin on aina tullut turvauduttua juuri tähän perhoon. Se ei jäljittele mitään hyönteistä erityisesti ja onkin erityisen hyvä yleisperho tilanteessa kuin tilanteessa.

Muuten, kävi niin noiden kolmen vaiheittain sidotun perhon (Royal Coachman, GRHE ja Zulu) kanssa, etten ollut muistanut laittaa makroja päälle perhojen kuvaamista varten. Jokaisen kolmen perhon kuvat olivat sameat ja epätarkat (minkä huomasin vasta kuvia tietokoneella tarkastellessani), joten piti sitoa perhot uudestaan ja ottaa uudet kuvat. Tämän GRHE:n kohdalla oli aiempi versio rungoltaan kauniimmin kartioituva, kun taas uudesta versiosta tuli hieman ohkaisempi. No, laiska kun olen, niin en enää kolmatta kertaa viitsinyt ryhtyä kuvailemaan vaikka itse perhon sitominen onkin aika helppoa. Olisi ihan mukavaa, jos voisi jollekin siirtää tuon kuvauspuolen ja saisi itse keskittyä sitomiseen :)


Kommenttikalan elämää - 05.07.2006

niinku ville sano, nii tää on hyvä yleisperho, sidoin mielenkiinnosta tään ja testasin, tulokset oli aika hyviä, kymmenkunta harria ja muutama karkuutus karanneiden joukussa oli muutama vauraampiki yksilö, suosittelen!!! ps: en ollu kalassa kovin kauaa.


Kommenttisitoja pr - 11.07.2006

sidoin tossa äsken muunoksen tuosta perhosta ilman jalkoja mutta hyvä siitäki tuli.ja onhan tuo kova peli.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?