Zulu (vaihe vaiheelta)

Zulu (# 10)

KommenttiVille K. - 12.06.2006

Kommentit

Kommenttittt - 15.06.2006

On kyllä kiva että teet näitä vaihevaiheelta perhoja saa apua tosi hyvin. Ja hyvin on perho sidottu, Mut mitä tuo runkohäkilä on?


Kommenttikorpikalle - 15.06.2006

Kommentti ttt, 1 tunti, 59 minuuttia sitten.
On kyllä kiva että teet näitä vaihevaiheelta perhoja saa apua tosi hyvin. Ja hyvin on perho sidottu, Mut mitä tuo runkohäkilä on?

Lukee niitä sidontaohjeita ;)
Näistä villen perhoista näkee, että kalastusperhotkin voi tehdä siististi.
On kauniita kaikki nämä kolme perhoa, jotka viimeksi olet lisännyt, kuin myös aikaisemmat :)


Kommenttivallu93 - 15.06.2006

mahtaakohan kellua tuo zulu kun ei näkynyt lainkaan lyijylankaa..??


KommenttiKalamies_Jertzi - 15.06.2006

Kyllä se varmaan veden alle menee, mutta ei tosin kovinkaan syvälle. Ylävirtaan heittää ja sitten antaa tulla vapaasti alas, niin johan nappaa...Itselläni on ainakin toiminut tuolla tyylillä. Lisäksi olen heitellyt zulua punkalaitumenjoen hurulankoskessa, sellaisilla pienillä niskoilla ja ainakin on turpia tullut, tosin eihän siinä paljoa muuta perhokalaa ole, kuin nämä ahven, särki, salakka ym peruskalat.

Niin ja onhan lyijyhaulikin keksitty! :)


Kommenttiotto_man - 16.06.2006

ite oon aina vaa sitonu ton perhon ja lopettanu sen runkohäkilän jälkeen et taas tuli jotai opittuu :D kiitti ville .


Kommenttiplayer - 16.06.2006

Hieno juttu, sopii aloittelijalle ensimmäiseksi perhoksi siinä kuin Red Tag. Näillä Villen ohjeilläa homma pitäisi sujuakin, niistä löytää vinkkejä muihinkin omiin sidoksiin.

Miksiköhän omassa rasiassani ei ole Zuluja kuin pari.. Ai niin, niitä viety perukkeen päästä, merellä!!! Kelpaa muuten etelän siioillekin. Jos vielä ymmärtää zulutella rannikon merikarikoilla, nimen nokissa, voi vähän vauraampi siika yllättää,(kokeiltu on ja toimii). Merikarvian suunnalla zululla voi jallittaa meriharjusta, veikkaan että harreja on muuallakin rannikon murtovesialueilla?

Ei perhoja aina tarvitse painottaa, hauli perukkeessa tai uppokärkinen siima hoitaa homman.


KommenttiVille K. - 16.06.2006 (Muokattu 16.6, 17:57)

Kiitoksia palautteesta. Zulua ja Red Tagia olen sitonut ja käyttänyt myös kuulapääversiona. Sen sidonta ei eroa muuten, kuin että koukkuun pujotetaan kuula (esim. hopeinen tai kultainen) ennen sitomista. Tätä kuvan perhoa en ole painottanut, mutta siihenhän voi toki sitoa halutun määrän lyijylankaa rungon alle. Perhorasiani vakkareita tämäkin.


Kommenttitimppah - 19.07.2006

Jep kokeiltu on tämäkin perho, erityisen hyvä peli lapissa. Itse en ole painotusta käyttänyt, vaan puristellut perhon niin että se imasee veden itseensä. Uppoaa näin ihan mukavasti. Ja zululla olen kalastellut myös poikki/alavirtaan heittäen ja hieman nykimällä ottanut sisään - toimii.
Yksi asia tosin ihmetyttää sidonnassa.. Tuo palmer häkilä. Itse teen sen sillätavalla että kiinnitän kukon häkilähöyhenen kärjestä perhon perään kiinni ja kierrän normaalisti, ennen kierrettä, eteen, sitten kierre päälle. Tulee mielestäni kestävämpi. Noh tyylinsä kullakin. Hieno perho.


KommenttiMehukarhu - 06.08.2006

Tosi siisti sidos. ei minkäänlaisia virheitä, ihmettelen myös lyijylangan puuttumista mutta ei pitäisi kyllä haitata kalansaantia


Kommenttieeliz92 - 01.04.2009

hyvä että joku laittaa tänne näitä helppojaki perhoja vaihe vaiheelta että aloittelijakin voi harjoitella perhon sitomista. Kiitos siitä ja on muuten todella siisti sidos. kiitti ville tästä ohjeesta. =)

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?