Lohiperho

Kommenttikorpikalle - 04.07.2006

Ajattelin kiitellä tässä erityisesti VilleK:oota ja myös muita joilta olen apua saanut. Erityisesti Villen kuvat on olleet hyödyksi levysiiven teossa, ja nyt se sitten onnistui :)
Perhossa on muutenkin "vähän" vaikutteita villen perhoista :D

Kommentit

KommenttiLpg - 17.07.2006

Ompas erittäin nätti perho, hyvin sidottu. Tulee mieleen Neidenin ottiperhot. Tuo häkilä näyttää hieman "suttuiselta", mutta kalastuksellisesti ei mitään häikkää.


KommenttiPerho joka söi lohikaloja - 17.07.2006

Jees,yhdyn Lpg:n kommentteihin.
Varmasti toimiva suti monellakin pohjoisen lohijoella.


Kommenttisiian kalastaja - 17.07.2006 (Muokattu 17.7, 18:40)

On kyllä komea perho! Jotain vastaavaa taidan sitoa omaankin rasiaani ;).


Kommenttiplayer - 17.07.2006

Olisko se toinen kierre Uni-Mylar Pearl? Yhtäkaikki, hienosti onnistunut lohiperho. Voisi kuvitella että Tenolla tömähtää. Hyvä kuva siitä lisää plussaa.

Vinkkinä sinulle, tuo hologrammikierre saattaa tarvita takapinnalleen lakkaa jotta se kestää enemmän kuin yhden lohen.


KommenttiVille K. - 17.07.2006

Terve Korpikalle,

Komea on perho ja luultavasti myös toimiva peli. Erityisesti tuo runko kierteineen näyttää mielenkiintoiselta. Perän olisin itse vanhasta tottumuksesta sitonut osin hopeisen helan päälle mutta eihän se tietenkään välttämätön ole. Ja kalastusversiossa voisi todellakin olla hieman kirkasta lakkaa suojaamassa perää. Hienoa, jos vain olen voinut olla avuksi. Jatka samaan malliin!


Kommenttikorpikalle - 20.07.2006 (Muokattu 20.7, 22:45)

Kiitos kommenteista.
Tosiaankin tuo perä oli tarkoitus lakata mutta unohtui sitten jostain syystä ja en sitten viitsinyt sitä ruveta jälkeenpäin sotkemaan.

Ja perhon kerkesin jo tenolla käydä testaamassa. EIPÄ sattunut tähän, mutta tällaiseen yksinkertaisenpaan mustaan versioon(jonka lisään seuraavaksi) tälläsi pirtsakka puoltoista kg titti soudettuna, jonka pikkuveli sai väsytellä, venähti naama messingille ensimmäisestä lohikalasta :)

ps. oisi sopinut pyöreä hopea varmaan paremmin tuon holon kaveriksi?


Kommenttikorpikalle - 21.07.2006

Niin ja playerille...

Se todellakin tarvitsee lakkaa kestääkseen useamman lohen, oli jo sitoessa todella "joustavaa" ja herkkää materiaalia :( Tähän en silti kuitenkaan hoksannut lakkaa laittaa.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?