Punamusta lohiperho

KommenttiJurppa - 16.07.2006

Lohiperhon sidontaharjoitus.. toinen sitomani lohiperho.

Kommentit

Kommenttiplayer - 20.07.2006

Olet varsin hyvin onnistunut toisessa lohiperhossasi. Pääkin näyttäisi olevan kohdallaan, itselläni ne on miten sattuu, joten solmulle riittää tilaa. Vyö olisi voinut olla tuuheampi, tosin itsellänkin ne tuppaa jäämään vähän harvoiksi, kun materiaalit on mitä on. Siivessä voisit kokeilla useampaa eripituista nippua, 3-4 kimppua karvaa, joista alin tuohon vyöhön asti.

Punamustalla on käyttöä ainakin tuolla Kymijoen suunnalla, joten perhosi toiminee ainakin vähän sameahkoissa vesissä.


KommenttiSQ89 - 20.07.2006

Ei ollenkaan hassumpi lohari. Siivessä sais olla mun makuun, ehkä hitusen enemmän tavaraa. Noi värit kyl on pirun hyvät, jotenkin sopii silmään hyvin. Pää on tehty nätisti ja mitä tohon vyöhön tulee niin enemmän tavaraa ens kerral... Kymille tosiaan aika peli.


KommenttiJurppa - 21.07.2006

Jep kiitosta kommenteista. Täytyy seuraavaan perhoon tehdä tuo siipi useemmasta eri nipusta (tässä vain 2, musta ja punanen :D) sekä tuuheempi vyö ja siipi.


KommenttiVille K. - 21.07.2006 (Muokattu 21.7, 16:06)

Terve, Jurppa. Tuo perho on kyllä hyvin onnistunut, jos kyseessä todellakin on vasta toinen sitomasi lohiperho. Ja väritkin viittaavat, kuten jo todettu, Kymijoen suuntaan. Noihin parannusehdotuksiin lisäisin vielä sen, että itse näkisin kernaasti seuraavassa perhossa myös hieman tuuheamman etuhäkilän.


KommenttiJurppa - 22.07.2006

Ville K, kyllä perho on toinen lohiperho mitä olen tuhertanut.. Ensimmäinen oli melkoinen tuhero mutta kun lueskelin perhorasian sivuilta noita lohiperhojen kommentteja ja sain sidontatekniikat selville (mm. silkin kiertäminen) niin toinen perho näytti kummasti paremmalta :) jouduin sitomaan perhon melko vähistä matskuista kun ei noita lohiperhoja varten vielä paljoa ole.. Mutta joo, Kymijoella vois piipahtaa kun ei se ole kovin kaukana täältä kotipuolesta ;)


Kommenttiplayer - 23.07.2006

Oikeastaan parhaat lohiperhot on yksinkertaisia, vähistä materiaaleista tehtyjä. Karvanmäärä siivessä riippuu mitä koukkua käytät ja kuinka kovassa virrassa perhoa uitat. Eli kannattaa tehdä pari kolme eri tuuheusasteista perhoa. Lisää perhojasi vaan näytille jatkossakin.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?