Supertinseli

Kommentti{jonde} - 24.07.2006

Varma perho taimenelle.

Kommentit

Kommenttivekku - 29.07.2006

Tohon vielä alapuolelle hiukka punasta niinkuin kiduksiksi! Itse olen laittanut mustan ja hopean väliin hiukka sinistä tai violettia lisäksi! Mustaan pikkasen pituutta lisää! Jos painotusta haluaa niin palloketjusta silmät koukun varren alapuolelle! Nämähän ovat vain lisäyksiä, jokainen tekee omanlaisensa! Varmasti toimiva Perho Taimenelle ja Kirrekin siihen haksahtaa!


KommenttiJurppa - 29.07.2006

Hyvännäkönen tinsuliini! Eipä tuohon voi juuri muuta sanoo ku että pistä siiman päähän ;)


KommenttiTheBlackMetalTartzan - 29.07.2006 (Muokattu 29.7, 14:57)

Kannattaa sitoa sekä selkä, pää että itse siipi samasta materiaalista. Tällöin perhon selkä "ei liimaudu" kiinni itse siipeen, jolloin "uinti on koko perholla samanlaista" ja perho on muutenkin kauniimman ja sopusuhtaisemman näköinen. Sekä vedessä että kuivana.

Punainen kurkku on myös asiaa, niin kuin jo mainittiinkin.

Mutta mutta, tähänkin puree takuuvarmasti!


Kommenttipekuli - 29.07.2006 (Muokattu 29.7, 16:58)

tarttuvuutta voisi lisätä lisäkoukulla(tandem tyyliin,kolmihaara koukku taakse. en löytänyt virheitä perhosta..ainoa lisä kuitenkin olisi vähän punaista kiduksiksi joka on jo mainittu monta kertaan


KommenttiTheBlackMetalTartzan - 29.07.2006

Mitään tandem-koukkuja ei todellakaan kannata perhoon lisätä. Sillä aiheutetaan vaan vapauettaville kaloille tarpeettomia vaurioita, sillä kala kyllä tarttuu ihan hyvin tuohon yhteenkin koukkuun.

Ennemmin tuo väkänenkin tuosta koukusta pois.


Kommenttitoma - 29.07.2006 (Muokattu 29.7, 18:24)

Niin ja kalathan yleensä posauttavat tinselin päähän eli tuo lisäkoukku systeemi on aivan turha, toki nämä pienet alla 40cm taimenet nykivät tinseliä perästä, mutta kukas niitä haluaisikaan ;)


Kommentti{jonde} - 29.07.2006

Oon sitonu myös tällasia rasiaan, siinä on kurkku punaista Fl. lankaa ja häkilänä musta kukko.


Kommenttiplayer - 29.07.2006

Tinseleitä täytyy aina kommentoida...
Niinkuin BlackMetallTarzan mainitsikin, siipi kannattaa olla samaa materiaalia. Pää ja runko(jos sellaisen haluaa) voikin olla muuta materiaalia. Tinselisi toimii varmasti ja on asiallisen näköinen. Kosken rannalla voisi siipeä viritellä virran mukaan, tinselillä kun on taipumus taittua koukun varrelle.
Karkuutin Tammertinselistä aikoinaan (-99 luulisin) Tammerkoskella elämäni taimenen heinäkuisena yönä, raaka arvio on yli 8 kg taimen. (Tammerkoskesta on muuten saatu joskus yli 10 kg taimen rannalle asti)
Eli siis, tinseli pelittää yölläkin.


KommenttiLampinen - 20.09.2007

tarttuvuutta voisi lisätä lisäkoukulla(tandem tyyliin,kolmihaara koukku taakse. en löytänyt virheitä perhosta..ainoa lisä kuitenkin olisi vähän punaista kiduksiksi joka on jo mainittu monta kertaan
<-- ei mitään kolmihaarakoukkuja perään, kalalla pitää olla mahdollisuus.. mut tuota kun lilluttaa niin vapa taipuu varmasti ;)


Kommenttiantima - 05.06.2013

Siipi ei kietoudu koukun ympärille jos siiven tekee tavallaan kerroksista elikkä alimpaan kerrokseen lyhimmät ja ylimpään pisimmät ja itse olen yleensä tehnyt kolmesta osasta.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?