Player 06

Kommenttiplayer - 02.08.2006

Askartelutuokion tuloksena syntynyt siniperäinen perho jota ei sen ihmeemmin ole kokeiltu.

Kommentit

KommenttiSQ89 - 09.08.2006

Nuo hunnut sopii muuten tohon sitten paremmin kuin hyvin, sopiva ärsyke. Siipeen oisin kyl laittanu vähän ennemmän tavaraa. Oliko sulla joku erikoinen idea tehä näitä vaan ihan pelkästään askartelun vuoksi?


KommenttiJ@nne - 09.08.2006

Hunnut voisivat olla hiukan lyhyemmät ja päähän pikkuisen lisää lakkaa se on siinä.


Kommenttiplayer - 09.08.2006

Tämä perho oli kokeiluluontoinen, just huntujen sitomisen osalta eli ensimmäinen hunnutettu perhoni. Toinen mikä kiinnostaa on kääntää rungon rakenne asiat nurinpäin, eli tehdäänkin kierre silkistä. Silkkikierre kun kastuttuaan on hyvä efekti perhossa.
Minullahan on noita tuuheasiipisiä lohiperhoja näytillä rasiassani, joten kun kyse on Bartleet koukusta siihen ei ole tarpeen sitoa tuuheaa siipeä. Tuo ohut siipi on vedessä harsomaisempi ja tämä on tarkoitettu kirkkaaseen veteen.

Askartelua perhonsidonta minulle taitaa olla.. tosin koska en ole koskaan millään kurssilla ollut, nämä on osittain kokeiluja johonkin "napa kymppi sidokseen" mikä on ajatuksissa hautumassa.

Totta hunnut saisi olla lyhemmät, jotenkin tuon vyön etupuoli vosi olla hyvä mitta, vaikkakin huntuja näytetään sidottavan siten että ne kaartuu vyön taakse. Tämä on testi-/kalastusperho ja lakkaa päässä on riittävästi.. siinä on vain epätasainen pää alla.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?