Player 07

Kommenttiplayer - 02.08.2006

Kokeiluperho tämäkin, ulkoasu muuttui sidoksen edetessä..sitä kutsutaan pallon hukkumiseksi eli juoni katosi. Voisin kuvitella tämänkin kuitenkin toimivan soutaen ja heittäen siellä missä keltamustaa käytetään muutoinkin.

Kommentit

KommenttiSQ89 - 09.08.2006

Keltainen ja musta on luultavasti aika kova yhdistelmä lohelle, ainakin lohivaapuissa on... Nätti perho siitä ei pääse mihinkään! Meinaakko uitella tätä jossakin päin mualmoo?


Kommenttiplayer - 09.08.2006

Tämä yksilö päässee ilmeisesti joskus Kymijoella siiman päähän, mikäli joku koukkukoko rajoitus sitä ei estä. Jos niin pitänee tehdä pienempi..
Tuosta väri skaalasta ainakin tiedän omastakin kokemuksesta sen toimivan Kymillä, mutta veikkaan perhon toimivan muuallakin.

Tuo pallon kadotus sidottaessa, aluksi idea oli tehdä vihertävä, mutta jotenkin taas "pallo" lipui keltaisen puolelle.

Perho muuten olisi parempi jos Uni--Stretch kierre olisikin tuolla siiven tyvessä tumman vihreän päällä. Hopea osa sitä lisäkierrettä ei ehkä kaipaakaan. Toinen lisäys olisi kultahologrammi Angel Hair säie tuonne helan kierteiden väliin... se muuttaa hela sävyn kellertäväksi.
Josko joku sitoisi sellaisen näytille?


KommenttiVille K. - 12.08.2006

Mielenkiintoinen sidos, vaikuttaisi tosiaan myös soutuunkin soveltuvalta. On se vaan joskus vaikea päättää, miten ne osaset paikoilleen kokoaisi, laittaako vihreä kierre hopean vai mustan osan yli, jne. Kumpikin kyllä näyttäisi hyvältä ja ajaisi varmaan saman asian. Vaan niinhän se taitaa olla, että etenkin näitä lohiperhoja sitoessa askarrellaan ennemminkin jotain omaa katsetta kiinnostavaa - kalalle kun eivät monet yksityiskohdat merkinne paljoakaan.


Kommenttiplayer - 13.09.2006

Aikas ärsyttävää katsoa omaa sidosta kuukauden kuluttua kuvana ja huomata ihan karkeita sidontavirheitä...(olkoon että huomasin ne vasta kuvasta aiemminkin)
- Olen näköjään vääntänyt ihan väkisin UNI-Stretch kierteen tuonne hopeisen taakse, vaikka se olisi kiertynyt luontevammin sen eteen.
- Helakin olisi paremman näköinen kun sen tekisi huolella ja lyhyenä.. jatke taas voisi olla pitempi, kuten klassikoissa yleensä on.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?