Kuulalarva

KommenttiLohko - 24.08.2006

Zekkityylisissä larvoissa käytetään usein jonkinlaista iskupistettä. Kokeile kalalle kun normaali kuulapää ei tuota tulosta. Mielestäni perhon profiili säilyy tässä luonnollisempana.

Kommentit

KommenttiLifemocker - 26.08.2006

Mielenkiintoisen näköinen matonen. Normaalisti tuota
"kuula rintakehässä" hommaa näkee kyllä nymfeissä, mutta näyttäisi sopivan kyllä larvaankin :P Erivärisiä kuulia erivärisiksi iskupisteiksi nii on taas kokeilemista koskella. Kireitä siimoja näillekin perhoille :D


Kommenttipoka - 29.08.2006

Hienon näköinen systeemi.. Tuo paino tuossa keskellä saattaa kääntää perhon uimaan selkää, mutta en kyllä osaa sanoa onko se hyvä vai huono asia..


Kommenttikorpikalle - 30.08.2006

Hieno perho ja ennen kaikkea ideana hyvä,vaikka on nyt kuitenkaan sun idea ? Jotenkin tuntuu että jos perho ui selkää se on tuon tuhdin harjauksen ansiota


KommenttiLohko - 31.08.2006

Kiitos kommenteista. Onhan tuollaisista keskikuulaperhoista kuvia pyörinyt jossain ja sidon vain omaan silmään sopivia. Lyijylangan mukana tuo kuula ei pahemmin painojakaumaa perhossa muuta ja tuppaa olemaan kaikilla larvakoukuilla tuo selkäuinti ongelma. Tosin eipä se ole kalantuloa haitannut. Pyörii ne oikeatkin virran mukana miten sattuu (ainakin ajeeseen joutuneet). Itse harjaan lähes kaikki larvat/pupat/nymfit kunnolla, jotta perhosta saa elävämmän.


Kommenttitimppah - 31.08.2006

Kyllähän itsellä ainakin kaikki larvat kelluu selällään. Mutta se ei sinänsä haittaa sillä larvoilla yleensä kalastetaan koskissa jolloin se sielä pyörii mitensattuu, ihan niinkuin oikea larvakin.
Perhosta sen verran että oikein hieno on. Kierre menee selkäpuolella hieman "vinoon", eli itse teen siten että kierre siirtyy perhon alapuolella seuraavalle pykälälle ja perhon päällä sitten pokkiviiva.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?