Veturimies muunnos

KommenttiJ@nne - 24.09.2006

Oma räpellys kyseisestä perhosta. Rungossa vähän vääriä värejä, mutta ei sitä tiiä saatta se ottaa tuohonkin.

Kommentit

Kommentti-Perhostelija- - 27.09.2006

Hyvää jälkee..:DMuhun iskee aina tällaset röpelletyt eli tehty liikaja sipertämättä!:DKaikin puolin hyvä ja varmana kalastava perho..Itsekin sidoin tos kesäl muutaman tollasen tai ton tyylisen ja toimivat ainakin ruunaalla antaen pikkutaneleita ja useita tärppejä.:DHienoa kaiken puolin jatka samaa mallii! Nii hyvä tulee;)


KommenttiJ@nne - 27.09.2006

Tarkoitus ois päässä ens kesänä kuusingilla tätä uittelemaan. Ainakin päiväkirjan mukaan näyttäisi pelittävän, mutta tiiä häntä miten ens kesänä itellä siiman nokassa. Kommentoikaa nyt.


KommenttiJuutuan pimeänsoutaja - 27.09.2006

Perho toimii kyllä varmasti muallakin kuin kuusingila. Kuvassa on komea tausta ja kun kuvaa ulkona, tulee valaistuksestakin sopiva. Vielä kun keskität perhon kuvan keskelle niin on siinä silmäkarkkia konsanaan... Itselläkin on kokomusta veturimiesmuunnos antanut taimenia myös Juutuasta.

BTW vapa pelitti ihan hyvin, joskin ehkä hieman kookas on juutuan koskiin ;) Josko vaikka ensi kesänä Neidenin lohia sillä väsyttelisin.


KommenttiJ@nne - 27.09.2006

Tarkoitus olisi kyllä käydä tätä liottamassa myös juutualla ens suvena ja eihän sitä tiiä jos se tulis se eka kunnon juutualainen. Ei muuten tiiä jos vaikka törmäiltäs juutuan rannoilla.


KommenttiVision79 - 27.09.2006

Joo ei tuo perho poikkea paljoakaan siitä millä serkkupoika sai komean taimenen Kitkalta, että ihan hyvältä toi näyttää.. Joo ja perhostelijan kanssa samaa mieltä tosta röpeltelystä, perho on just hyvä tollasena..


Kommenttivilberi - 27.09.2006

Ainut asia mitä muuttaisin: lisäisin hieman enemmän punasta kurkkuun ja siiven väriä, muttä nämä asiat ovat melko jokikohtaisia! Nättiä jälkee sidonnassa.
Taatua tavaraa keskisuomen koskilla, nokisenkoskella muutama mittakala samoin keskisellä.


Kommenttitimppah - 27.09.2006

Asiallinen on. Olis varmaan tarvinnu sitasta tämmönen viime kesän kitkan reissulle ;) Miten olis jos ton rungon tekis sillai et noi värit vaihtus sulavasti?


Kommenttiplayer - 28.09.2006

Jaaha.. vai räpellys...
Pikkusuolaista taimenen pikkunälkään. Omassani vastaavassa on tuolla koukun silmukan takana peura muotoiltu matalammaksi, mutta se on maku asia. Hyvä sidos tuo sinun perhosi on.


KommenttiJ@nne - 28.09.2006

Omasta mielestäni päästä tuli hiukan liian iso, mutta ei sitä koskaan tiää.


Kommenttiplayer - 28.09.2006

Muistelen lueskelleeni tuosta peurapäästä sellaisen kikan jossa karvaan sipaistaa sidotalakkaa. Sitten puristtaan molempien käsien etusormien ja peukaloiden välissä hetki tuosta silmukan takaa. Tarkoitus on saada pää litteäksi tuosta silmukan takaa. Viimestellään saksilla. Jos en väärin muista, kokeilinkin sitä ja juttu toimi. Toimi perhokin kolmen kalan kiintiö napsahti täyteen. Tosin kyseessä taisi olla mustasta bucktailista tehty pää ja häkiläsulkasiipinen oma viritelmä.


Kommenttiolof - 04.10.2006

Kyllähän tuolla taimenia varmasti saa kun vaan pyytää/opettelee pyytämään.
Kalastavan näköinen perho.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?