Dunkeld

Kommenttiborsse - 12.10.2006

Alkuperäisestä Dunkeltista Lauri Syrjänen on kehittänyt kevennetyn version, joka on todella hyvä perho iltaruskon aikaan, sekä kauniina kesäpäivinä. Kultarunkoiset perhot eivät ole olleet jostakin syystä suosittuja, mutta tätä kannattaa kokeilla. Dusty Millerin kanssa parhaita sumuperhoja, silloin kun aurinko paistelee jo sumun lävitse.

Kommentit

Kommenttipotsi - 19.10.2006

Tuolta Englannistahan nuo lähes kaikki parhaat lohiperhot tulee. Siipeen laittaisin ehkä hiukka enemmän kamaa ja päätä siistisin.


Kommenttiplayer - 20.10.2006

Näytäisi olevan kalastusperho.. siksi vähän turhaa viilailua hioa lakat viimosen pälle. Mutta potsin kanssa samalla linjalla.. siipi kaipaisi lisää tavaraa. Kuitenkin, tälläisillä harva siipisillä kalastetaan ja saadaan kalaa. Joten minun makuasiaan siiven suhteen ei kannata sen suuremmin kiinnittää huomiota.

Siistiä sidonta jälkeä.


Kommenttiborsse - 20.10.2006

Laitoin tämän perhon esimerkiksi muunnoksesta ja muunnoksen toimivuudesta. Muunnoksia tulee ja menee, mutta jotkut jäävät elämään, kuten tämä malli. Joillakin muunnoksilla saadaan joku sattumakala, mutta toiset kalastavat vuodesta toiseen. Kuvan perho on siis vähän veden kalastusperho voimakkaaseen virtaan, mielestäni ei yhtään enempää karvaa siipeen. Perhon päässä käytetty lakka on CAB-uistinlakka, joka tekee tuollaisen tasaisen lakkapinnan kertalakkauksella, erittäin hyvää lakkaa, ja hinnaltaan edullista verrattuna ns. oikeisiin lakkoihin.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?