Rasputiini

Kommenttiborsse - 27.10.2006

Rasputiini on ilmeisesti muunnos Mar Lodge perhosta. Rasputiini nimellä se kuitenkin esiintyy tenon soutajien kielessä. Rasputiini on hyvä perho pikkulohelle titeille ja lohijaloille, Kirkkaan päivän perhoja.Rungon olen tähän perhoon tehnyt nykyaikaisista materiaaleista, mutta muuten perho on sama kuin ensimmäinen näkemäni 70-luvulla.

Kommentit

Kommenttidransit - 02.11.2006

Tuo pää on vähän isohko.


KommenttiJuutuan pimeänsoutaja - 02.11.2006

Siinäpä vasta mallikas perinteisen Suomalaisen soutuperhotyylin edustaja. Solakka malli miellyttää minun silmääni erityisesti.

Kurkkuhäkilän olet ilmeisesti sitonut irtokimpusta. Hyvä konsti levittää häkilää on sitoa pari ensimmäistä kierrosta löyhästi kiinni ja sormella levittää kimppua kurkun sivuille.

Kuten dransit aiemmin sanoikin, pää on ehkä isohko, mutta tuskin häiritsee kalastusta. Tällainen perho alkuperäisellä hopea- ja kuparirungolla päätyy lähiaikoina ehdottomasti omaankin rasiaani.


Kommenttiborsse - 02.11.2006

Päästä tulee väistämättä isohko, kun kääntää karvat lukkoon, eli sitoo ne kaksin kerroin, perhon kestävyys paranee huomattavasti kalastuksessa tällä tyylillä. Häkilät olen jo vuosikausia sitonut nippuina ja käännettyinä nekin. Muistelen ettei yläkaari kuulunut aikanaan tämän perhon reseptiin, mutta varsinkin tenolla, Yläkönkään alustalla, Kuusiniemessä ja Borssejoen väylällä tarvitaan siivessä jotain keltaista kirkkaina päivinä, voisihan sen korvata tietysti keltaisella karvalla tässä perhossa.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?