Quilled Eagle

Kommenttiplayer - 06.11.2006

Vähemmän tunnettu Kelson malli. Lisäsin tämän näytille esimerkiksi kultafasaanin tippet-siipisistä perhoista. Tähän perhoon voi käyttää niitä heikompi laatuisia silmähöyheniä, tässä käytetyt on C-luokkalaisesta niskasta.

Kommentit

Kommentti[Titti] - 09.11.2006

Player taas vauhdiss :D
Ja on muuten sitten kalastus perho!


Kommenttipotsi - 09.11.2006

Miten h*lvetissä saat päästä tuon kokoisen vaikka siivessä on tavaraa ihan rutosti? Kerro ihmeessä mullekkin. Tämä on sanoin kuvaamattoman hieno.


Kommentticarambola - 09.11.2006

Ohutta lankaa ja jokasta viittä kierrosta kohti
otetaan kolme pois.. ;)


Kommenttiplayer - 09.11.2006

Just jotain sellasta se taitaa olla... ohut lanka ja ei paniikkikierroksia, jää varaa lakata pää paremmin.
Taisi olla käytössä UNI-Cord 12/0 lanka, se on hyvä lanka pään teossa. (hinta on 6 - 10 euroa riippuen ostopaikasta)
Ai juu sitten on yksi kikka, pään tavarat katkaistaan ennen lopullisia lankakierroksia, kuumalla neulalla. Päätä pienentää sekin ettei häkilöissä ole ruotoa, vaan ne on irtosikasia.
Ja perho on sidottu kalastustarkoituksella, ei koristeeksi. Tauluperho pitäisi sitoa A-luokan materiaaleista, ja paremmin kuin minä tällä hetkellä osaan.


KommenttiJ-L - 11.11.2006

player! aikas upea luomus mistä löydät reseptit noihin vanhoihin klassikoihin?


Kommenttiplayer - 12.11.2006

Netistä, sopivilla hakusanoilla. Joistain perhoista ei ole kuin kuva, reseptit suuressa viisaudessa jätetty pois, joten sitten on tehtävä enemmän tutkimus työtä. Ongelma netissä on että aina ei voi olla varma reseptien oikeellisuudesta. Googlen ongelma on että se antaa osumat yleensä suosituimmista sivuista ensin,. Voi toisinaan joutua hakeaan kauan että saa kiinni perhon nimeä vastaavan reseptin. Kokoilen itselleni "resepti-kirjaa" klassikoista, niitä on koossa n. 80 kpl tällä hetkellä. Reseptin lisäksi yritän selvittää alkuperäisen perhon suunnittelijan, sitä kautta löytyy usein lisää klassikoita. Lisäksi yritän löytää vielä perhosta omaan makuuni sopivan kuvan, mieluusti kuva vastaa reseptiä.
Keräsin aluksi Trahernen reseptejä, nyt muitten malleja. Joistain klassikoista on tiedossa nimi, mutta reseptiä ei ole löytynyt, puhumattakaan kuvista.
Kokeile aluksi vaikka hakusanoja:
classic salmon flies
salmon fly tying

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?