Louise (muunnos)

Kommenttiplayer - 06.11.2006

Mar Lodge:n kaltainen perho. Alkuperäisessä mallissa rungon kupari osat ovat vaalean lilan väristä silkkiä.
Joitain muitakin poikkeamia tässä versiossani on, siksi olisikin kiinnostunut alkuperäisreseptistä jos joku sellaisen löytää.

Kommentit

Kommentti[Titti] - 09.11.2006

Enpä muuta vikaa tuossa perhossa näe kuin tuon rungon toisessa osassa missä on violettia silkkiä niin siinä näyttäisi tuo kierre vähän vinksahtaneelta, mutta tämä on tääs tätä pilkun pökkimistä. Ja sarvissa voisit taittaa toista hieman alemmas tai vastaavasti toista hieman ylemmäs että sarvet olisivat tasassa. Crestit menevät hieman päällekkäin mutta oikeastaan tässä perhossa se ei näytä virheeltä vain kauniilta yksityiskohdalta.

btv sinähän olet ruvennut suunnittelemaan perhorasian (ainakin omani) vallan kaappausta sillä nytkin sivulla on paljon tekemiäsi perhoja sivulla.

Jatka samaan malliin sillä nimittäin juuri tälläiset taideteokset mielyttävät silmää!!! :D:D:D:D:D:D;);)


KommenttiLifemocker - 09.11.2006

Hyvänpä on näköinen, kyllä kelepaa lohelle tai seinälle raameihin :D
Häkilä eritoten miellyttää silimää, on eläväisen näkönen. Ehkä nyt kaikki mittasuhteet ei ole niin just, mutta perho on jees. Siipi on kyllä mielestäni pikkasen lyhkänen. Tuon silkinki saa helposti tasasemmaksi lyömällä tarpeeksi lankaa vieritysten ja
puolittamalla silkin. Ookkos muokkaillu nuita crestejä millään tavalla? Jostain netin uumenista löytyy hyviä vinkkejä, itelläki autto melekosesti ku sain vähän infoa pro-sitojilta :P. http://www.feathersmc.com/articles.php?ID=32


Kommenttiplayer - 09.11.2006

Mukava jos perhon olemus miellyttää virheistä huolimatta. Pistän kiitoksella palautteet, vinkit ja linkit muistiin. Silkki vinkkiä täytyy kokeilla.
Crestit on "suoraan päästä perhoon", sattui löytymään parempi kultafasaaninkuuppa Speyclavesta.
Perinne tapa muokata crest on höyryttää, laittaa "mukin" kylkeen tai kirjojen väliin. Itse laitan crestin suoraan kuuman vesihanan alle, riippuen kohteesta Pantene-shamppoopullon kylkeen tai kahvimukin kylkeen. Sitten viipotetaan kahvi mukissa, crest kupeessa pitkin kämppää.

Paljon on vieläkin parannettavaa omassa sidonnassa, ehkä jatkossa virheet vähenee ja sidokset paranee.


Kommenttiperhonsitoja90 - 10.11.2006

Tottakai virheet vähänee ja sidokset paranee!!!Sinusta on tullut jo tosi hyvä sitoja!:DMeikäläiselläkin olisi paljonkin kehitettävää.Tosin taitoni ovat jo paljonkin parantuneet kun uusimpia sitomiani perhoja vertaa niihin,jotka ovat täällä esillä.Ikävä kyllä kamerapula vaivaa ja en ole voinut ottaa hyvänlaatuisia kuvia uusimmista perhoistani.:(Minun kuvissa kun on vähän kehno kuvanlaatu...:(

Jaakko


Kommenttiplayer - 12.11.2006

Jaakko: Akuuttiin kamera pulaan yleensä löytyy apu kavereilta. Tämä nyt esillä oleva sarja on minultakin huonoja kuvia. Yleensä olen kuvannut perhot auringon paisteessa, nyt kuvasin perhot kaarella olevaa projektorikangasta vasten kameran salaman ja 60 W lampun alla. Se ei ollut hyvä vaihtoehto, koska se tekee esim. tinseli helaan mustat varjot, ne näyttää joissain esillä olevissa perhoissa huonommilta mitä ne todellisuudessa on. Kameressa tuskin vikaa on, (Nikon Coolpix 8800), vika on yleensä kuvaajassa ja kameran säädöissä. Täytynee töissä kysyä ammattilaisen neuvot perhojen kotikuvakseen, jos sieltä tulee hyvät vinkit laitan tietoa näkyville.


Kommenttiperhonsitoja90 - 12.11.2006

Pitääpä ottaa vinkistä vaari!Olisi kyllä tosi hyvä homma,jos sais jostain neuvoja,sillä kuvissani todellakin on parantamisen varaa.:)

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?