Red Charm

Kommenttiplayer - 06.11.2006

Yksinkertainen muunnos Blue Charm:sta, joka sidotaan siimanpäähän kun se aito ei toimi. Kelpaa lohelle kun tarvitaan punamustaa perhoa.

Kommentit

Kommentti[Titti] - 10.11.2006

Ehkä päähän vielä tippa lakkaa lisää niin se on siinä! :D
Ihan uteliaisuutta kyselen että kauanko sinulla menee suunnilleen yhden tällaisen taideteoksen sitomiseen?


Kommenttiperhonsitoja90 - 10.11.2006

Hela ja jatke voisivat olla miilin pari taempana.Hela voisi olla hieman lyhyempi.Kierteenä käyttäisin vähän kapeampaa tinseliä.Ja päähän lakkaa,kuten edellä on sanottu.Kurkkuhäkilä on hyvä.

Kokonaisuudessaan hienosti sidottu perho!

T:Jaakko


Kommenttiplayer - 10.11.2006

Blue Charmin, siis Red Charm syntyi n. 20 minuutissa, lakkauksien kuivumisen takia. Nuo muut näytillä olevat harjoituskappaleet.. tunnista puoleentoista, koska kalastusperhoissani on lakkauksia helassa, ja rungon alle jäävissä osissa. (joskus tosin leveämmän tinselin allakin)
Jos olisin huolellsempi voisi aikaa mennä enemmänkin. Nuo Jaakon huomaamat kohdat ( ja omaa silmää poltavat virheet) voisi olla parannuskohteita joissa on kehittymisen varaa. Kiitos hyvistä kommenteista.


KommenttiLifemocker - 11.11.2006

Erittäin hyvä kalstusperho, etten sanoisi.
Alakaa olemaan crestikki jo mallikkaasti :D
Siipi on hieno, vissii jotenki rullattuna sidottu mallardi, vai?


Kommenttiplayer - 11.11.2006

Sidon mallard kaistat asettamalla ne tyvestään päällekkäin, ei mikään hyvä tapa, mutta nopea kalastusperhoon. Jos oikein kunnon jälkeä haluaisi voisi vaihtaa langan sidonta suunnan välillä, silloin sulkakaistat ei lähde kaatumaan sidontasuuntaan. Oikeaoppinen tapa olisi asettaa kaistat vastakkain. Crestit on suoraan päästä irrotettuja.. sattuivat olemaan sen verran ojennuksessa valmiiksi. Kuvat ei ole tässä sarjassa kovin kummosia.. eli syntyi liian tummia varjoja kuviin, siinäkin siis on kehittämisen varaa.


KommenttiPäde-Veikko - 05.12.2006

Sievänoloinen kalastusperho. Hela kannattaa kiinnittää joko kiertämällä eka kierrokset haaroista ympäri tai kiertää helaa taaksepäin ja kiinnittää se kääntämällä loppupää alapuolelta kohti jatketta. Nyt tuo hela purkautuu jo ekaheittojesi aikana.

Koukkuvalinta näyttää hyvältä, onko kyseessä TMC:n 707 ?


Kommenttiplayer - 10.12.2006

Päde-Veikko: Valitan etten huomannut kommentiasi aikaisemmin.
Koukku on maintsemasi TMC. Tuo hela ei purkautunut ekan heiton aikana, se on kierretty taakse päin ja yläkautta jatkeen alle, liitoskohta on lakattu ennen jatkeen kiertämistä.
Perho on yhä siisti ja ehjä seitsemän kirjolohen jäljiltä. Kuitenkin tämä perho oli sitaistu entisen samanmoisen tilalle, jonka siipi oli rispaantunut puruleluna olon jäljiltä. (koukku päätyi kierrätysrasiaan, jotain muuta sidosta odottamaan)

Kieltämättä minun pitäisi laittaa huolitellumpia perhoja tänne rasiaan näytille, ihan aloittelevien sitojien takia.

Kiitos mielenkiinnosta perhoani kohtaan.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?