Könkään lappapuuro

Kommenttiborsse - 11.11.2006

Honkavuoren lappapuurosta kaukainen muunnos. Ylä-könkään alustan hitaaseen virtaan kehitelty perho. Perho on ihmeellinen taimenen pyytäjä, kun käännät veneen alavirtaan, eli soudat ns. väärään suuntaan perhossa on kiinni taimen. Kuitenkin hyvä lohenpyytäjä aamuauringossa.

Kommentit

Kommenttidransit - 16.11.2006

Hyvän näköinen perho. Kierteen kiertämiseen huolellisuutta.


Kommenttikorpikalle - 16.11.2006

Näissä sun perhoissa on sitä jotain.
Ei liikaa kaunisteltuja, mutta silti kauniita. Täysiä kalastusperhoja, eli nämä on tehty siihen mihin ne on tarkoitettukkin.piste

Eikä tuossa kierteessäkään mun mielestä mitään vikaa ole ?


Kommenttiplayer - 16.11.2006

Edellisessä perhossasi oli Manun kommentti jonka itse olen joitain kertoja karvaasti itsekin kokenut. Puolituttu sai vierestä lohta vaikka ruosteisella rautanaulalla.

No, tämä perho vaikuttaa sellaiselle joka voisi toimia Kymijoellakin. Olen samaa mieltä, ei kierteessä ole mitään huomauttamista.

Kirjoittelit edellisessä perhossa rungon kuhmuista, niin, taitaa olla niin että ainakin lohet pitää niistä kuhmuista. Lohihan tässä sidontapuolessa se asiantuntija on. Itse päätin jättää hetkeksi kalastusperhot rauhaan, ja sidon "klassikoita" jotta sidontataidot kehittyisi. Perhosi vähän houkuttaa takaisin kalastusperhojen sidontaan.


Kommenttiborsse - 16.11.2006

Kyllä itse ainakin pitäydyn näissä kalastusperhoissa, klassikoitahan nämäkin edustaa, tenon soutuperhoklassikoita, tai ainakin jotain sinnepäin. Perinteiset englantilaiset klassikot jätän kyllä mieluusti niille jotka niitä osaavat sitoa, parempi kuin käy vaan silmäilemässä niitä taideteoksia tuolla parhaat perhot osiossa.
Tässä kun on hieman vertaillut eri perhonsitojien perhoja, niistä alkaa erottumaan persoonallisuuksia, esim. Keränen, Honkavuori, Sälevä, jokaisella on oma tyylinsä, vaikka perhot ensisilmäyksellä näyttävät hyvinkin samanlaisilta. Kun paljon sitoo niin siitä jää jonkinlainen rutiininomainen tyyli itselleen ja siitä tyylistä on vaikea irrottautua, eli yrittää sitoa jotain erilaista kuin mihin on tottunut.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?