Sunshine Lander

KommenttiJuho_123 - 28.11.2006

No nyt kasasin värikkäimmät tavarani yhteen ja pyöräytin, vähän green highlanderin tyylisen lohiperhon..
Pitäisi hakea erivärisiä kettuja ja oravia kaupasta lisää, kun ei noita pahemmin sidonta kamoistani vielä löydy..

Virheitä jos etsitään, löytyy sellaisia ainakin runkosilkistä, päästä ja siiven harvuudenkin voisi siihen ehkä vielä lisätä..

BTW: Kertokaapas alan maisterit, onko kate sidottu oikein? Ja mihin asentoon sen oikein pitäisi asettaa?

Pistäkäähän kommentteja! Kiitos!

Kommentit

KommenttiJuho_123 - 07.12.2006

Ja koukku ei muuten ole mikään #2, vaan #5.:) Ohjeissa siis pikku fiba..


Kommenttiplayer - 07.12.2006

Vallan hyvän värinen perho, hela/jatke yhdistelmä mukavan näköinen. Pyrstö taitaa olla kultafasaanin rintahöyhen?
Kate on oikeassa asennossa, materiaali huomioon ottaen, mutta se saattaa kastuessa suoristua. (kaikkiahan ne vedessä oikenee..) Kate voidaan sitoa siiven muotoa mukailemaan koko matkaltaan tai kaarevaksi. Makuasia...

Vilkaise sähköpostisi...


KommenttiJ-L - 07.12.2006

hyvän näköinenhän toi on,ja taas erityis pisteet tuosta koukku valinnasta...Ainiin tuosta siivestä sen verran,että mites toi villa toimii tuolla välissä?...ite käytin joskus villaa simppu perhojen päissä(huovottuu ajan saatossa)


KommenttiJuho_123 - 07.12.2006

Jep, maili tsekattu ja vastattu.. :) Joo tuo villa on lähinnä oikean materiaalin korvikkeena, ja menee tuossa siivessä aika sumppuun/pieneksi. Kuitenkin tuo väriä perhoon/siipeen joten antaapa olla..
Jep, ja player.. Katsoppas tuota päivämäärää, niin ymmärrät miksi respektissä on virhe pyrstön ja katteen osalta.. ;)

Kiitos kehuista!


KommenttiJussi_h - 07.12.2006

Siinä on mielestäni oikeen hyvin sommiteltu värisävyjä.


KommenttiPERHON HEITTÄJÄ - 07.12.2006 (Muokattu 7.12, 17:39)

On se hieno ja mallikas, mutta tuon pään kanssa on hieman hiomista, kuten minullakin:) Ja runko vois olla tasaisempi.


KommenttiJuho_123 - 07.12.2006

Joo tuo pää meni pipariksi, jonka takia meinasin laittaa koko perhon kehitysrasiaan.. Kuitenkin päädyin tähän päätökseen.. :) Silkkirunko epäonnistui, kun lipesi otteesta tuo silkki (aivan.. Kierrän silkin käsin, siksi jälki tuollaista) ja purkaantui.. No toisella kerralla silkki oli niin huonoa kun vain voi olla mahdollista.. Hermot meni ja annoin olla.. Olisi toki voinut vielä edestä taakse ja eteen vielä kiertää ohuen kierroksen silkkiä, ennen kurkun aloittamista.. :/ Onneksi joululahja listalla on rotaatio häkilä pihdit.. ;)


Kommenttiplayer - 07.12.2006

Jaa.. minäkin kierrän silkin käsin, siis leikkaan pätkän silkkiä ja kierrän pätkän paikoilleen. (ei kaikilla ole Japanin Silkkiä puolilla) Mutta tekemällä oppii, tosin jos löytää hyviä vinkkejä ei kaikkea tarvitse opetella hakkamalla kuuden tuuman nauloja kantapäähänsä.


KommenttiJuho_123 - 07.12.2006

Hmm.. Muistelen lukeneeni juttua joskus tuosta käsillä silkin levittämisestä.. Oli jotain puhettaa siitä sormian rasvan tarttumisesta silkkiin, ja heikentävän laatua tai jotain vastaavaa.. Tosin eihän me mitään kilpaperhoja kokoaika sidotakkaan? En ainakaan minä.. Joten enpä usko tuolla sormien rasvalla mitään ihmeellisempiä merkityksiä olevan..


Kommenttiplayer - 07.12.2006

Veikkaan että kyseessä on ollut luonnosilkki, tosin sitä käytetään vaatteissakin..joten riittänee kun pesee kädet.


Kommenttiborsse - 08.12.2006

Sidontatyylisi (helan pitkänä pitäminen) sopii tahän koukkuun kuin nakutettu, nyt kauppaan tuhat loikkaa ja ostat oravan karvaa, kultafasaanin crestiä ja mallardia niin meillä on taas yksi kalastusperhonsitoja lisää.


KommenttiJuho_123 - 08.12.2006

:) Olen otettu.. Malttakaahan jouluaattoon... ;)


Kommenttiplayer - 09.12.2006

borsse, olen nähnyt Juhon joululahjalistan... Juho aikoo ihan tosissaan pistää kalastusperhot työn alle.
Juho, se mainitsemasi sulka sopii harjoitteluun ihan hyvin (ja ihan oikeisiin kalastusperhoihinkin), muista että se on hiukan jäykkää, mutta kestää käsittelyä. Muista oikoa se höyryttämällä ennen kuin leikkaat siitä mitään irti (hyörytä ja oikaise sulan sikaset sormin suoriksi). Jos haluat väriä perhoon laita jotain välkettä siipeen, vaikka niiden siipikaistojen väliin, yleensä pari kolme suikaletta riittää.
Jos löytyy lintumetsällä käyviä tuttuja.. niiden kanssa kannattaa olla kaveri, koska oikean suomalaisen perhon osat vaappuu ja lepattelee Suomen metsissä. (luonnossa eläneen linnun sulat on vieläpä parempi laatuisia)

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?