Juutuan yö

Kommenttiborsse - 03.12.2006

Juutuan yö on elokuun tummiin öihin todellinen pyyntipeli. perhoa on parillakin reseptillä, tässä niistä toinen sillä erotuksella että alkuperäisessä on litteä hopea helana ja kierteenä, tässä soikea.

Kommentit

KommenttiPäde-Veikko - 05.12.2006

Kaunis kalastusperho. Mitä koukkua / koukkuja käytät Juutuan Yö sidoksissa ?
Mikä tässä sidoksessa on koukkuna ?


Kommenttiborsse - 05.12.2006

Tässä koukkuna on Partridge single salmon koko 1, yleensä kokoja 1- 2/0. Hanhi oli vähän heikkoa, löysin sitä sidontatarpeitten pohjalta, kun nämä levysiipiset on jäänyt sitomatta jo vuosia. Halusin laittaa tämän tänne, koska siipi on hieman erillainen kuin normaali Juutuan yö:n siipi, eli alussiipi on samaa materiaalia kuin päällyssiipi, eri mittaisena vaan. Sitä sidosta olen nähnyt käytettävän joissakin näkemissäni perhoissa ja ne on toimineetkin, Juutuan yön osalta paremmin kuin karvasiipiset.


Kommenttiplayer - 05.12.2006

Olen samaa mieltä Päde-Veikon kanssa, kaunis se on. Ja samalla se pistää miettiin miten yksinkertainen perho voikin olla hyvän näköinen, punaiset macaw:t kruunaa perhon. Tuleepa mieleen, miten mahtaisi toimia tummavioletti kurkkuhäkilänä?


KommenttiPäde-Veikko - 05.12.2006

Kyllä violettikin sävynä sopii Juutuan yöhön.
Olen nähnyt livenä sellaisen Honkavuoren Erkin sitoman Juutuan Yön, jossa siipi oli punaista ja mustaa hanhea sekaisin ja kurkkuhäkilä musta-punainen.


Kommenttiborsse - 05.12.2006

Nyt pannaan vielä paremmaksi, runkohäkiläksi puolesta rungosta claret kukko ja punainen hanhen kaistale siiven alaosaan, ei kun sidontapenkki esiin.


Kommenttiolof - 22.03.2007

Jätkillä on kyllä pahat mielessä.. Violetin Juutuan yön olen vedessä nähnyt ns. saamamiehillä useastikin.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?