Evoluutio Player

Kommenttiplayer - 07.12.2006

Oikeastaan tällekin löytyy varmaan kehittäjä, tämän kaltaisia on sidottu vaikka kuinka paljon. Idea lähti Pohjolan perhokalastus-lehden (6/2003) Kakkurin Tonin jutusta. Alkujaan oli tarkoitus sitoa jutussa ollut perho kokeiluun Kymijoelle, mutta niin se vaan muotoutui taas erilaiseksi kuin oli alkujaan tarkoitettu.

Kommentit

Kommenttioiva - 11.12.2006

Ihan mallikkaan näköinen suti. Pikkuisen kun kiinnität vielä huomiota tuon runkohäkilän kiertämiseen, niin hyvä tulee. Ehkäpä jäi vielä kaivelemaan tuo siiven mitta crestin yli. Tuskimpa kalastamisessa mitään merkitystä, mutta näyttäisi tämän kalamiehen silmään paremmalta;)


KommenttiJuho_123 - 11.12.2006

En pistä edes eholle toimimattomuutta! Jos noin onnistuneen perhon osaa sitoa, on saalis taattu!! Muuten tuo perho on kohtuu tumma punaista myöten, mutta silmille pomppaa tuo oranssi, tuolta tummien seasta.. Kenties iskupiste? Tuo sinun kierre tyyli on jotain utopista.. Miten oikein kierrät sen?

Ehkä ainut mistä voi sanoa pahaa, on tuo Rhäkilä.. Jos olisit toisen puolen siikaset repinyt pois sulasta, olisi jälki ollut silmiä hivelevää.. Hyvä se noinkin, mutta tahtoo olla muutamia siikasia vastakarvaa..

Onnistunut perho!:)


Kommenttiplayer - 11.12.2006

Kyllä häkilässä on vain puolet siihen luontoäidiltä saaduista sikasista. Sikaset kyllä kylvettyy asentoonsa..tuon sudin kohdalla Kymijoella. Olkoonkin että totta runkohäkilän saisi asetella paremmin, siis sikaset föönata johonkin tiettyyn pääilmansuuntaan.

Laitoin tieten tahtoen oranssin ylittään crestin.. jotenkin tuon siiven kohdalla alkoi standardin noudattaminen tökkimään. Crestin olisi voinut laittaa katteeksi, mutta se on yliarvostettu lisuke joka saattaa jopa pilata siiven ulkonäön.

Tässä taisi kierre onnistua vähän paremmin.. Kierre tehdään kiertämällä molemmat hopeatinselit yhtäaikaa, ehkä hiukan löysempänä mitä normaalisti. Silkki kierretään tinseleiden väliin, jos tinselit on sopivan tiukat silkki "asettuu itsestään" niiden väliin ja kiristää tinselit. Ei kierre ole vieläkään sellainen kuin haluaisin, viilaus kohde sekin.


Kommenttitoutsi - 11.12.2006

Hitto miten on nätit värit perhossas.. En oo ite sitonu kun muutaman lohiperhon vuosia sitten mutta sun tuotoksia katellessa alkaa kummasti kiinnostaa. Ainut vaan ettei opiskelijabudjetilla paljon lohijoille lähdetä mutta voishan noita sitoa varastoon ja silmän iloks:)Kunhan ensin vähän treenailee..


KommenttiPerho joka söi lohikaloja - 11.12.2006

Hienot on perhot Playerillä! Tuota kuvaa katsellessani,sidotko Player kierteen rungolle erisuuntaan kiertäen kuin runkosilkin?
Omaan silmääni tuohon sutiin sopisi jatkeeksi mieluummin keltainen silkki oranssin tilalle.Toisaalta taas keltainen on niin yleinen jatke levysiipisissä lohiperhoissa että ehkä sit kuitenkin oranssi..


Kommenttiplayer - 11.12.2006

Jaa..kiitos vaan kehuista..vanha ukko ihan hämmentyy..
tuotsi, vähän harjoituksen vuoksi näitä sidoskelen, tavoite tasoon matkaa on vieläkin matkaa. Etupäässä kokeilen miten asioita tehdään, sitten hiotaan hiotaan..
"Liian pitkä nici", minulla kokeillessa saattaa kierre olla tosiaan erisuuntaan kuin silkki, pahatapa. Oikeastaan jatkeiden värejä on paljon muitakin kuin totutut keltainen ja punainen, ihan 1800-luvun klassikoissakin. Keltaisen suosio tulee sen kyvystä taitaa valoa siten että se näyttää tasaisemmalle kuin se ehkä onkaan. Tummissa jatkeen sävyissä siis näkyy epätasaisuus herkemmin. Perus Uni Floss on ihan erilainen kuin aito silkki. Uni on kestävämpää kuin huomattavasti upeampi kiitoinen aito. Tosin kenellä olisi varaa käyttää aitoja.


Kommenttiplayer - 11.12.2006

ukolla menee krjaimet sekaisin näemmä...

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?