Spey undertaker hitaampaan nivaan ja sunvantoon. Toiminut etenkin taimenelle; sidoksella tilillään tämänhetkinen recordtaimeneni reilut 40cm.
Kieltämättä.. taimenperhon olemus löytyy, ja päässee kokeiluun myös minullakin jollakin taimenjoella.
Fesko, yes. With this kind of fly i caught my record trout only about 40cm but still really great fish
Tässähän on hieno muunnos mainetta niittäneestä Undertakerista. Tekstissä hyvä lisäys, missä perhoa käytetään, hitaassa nivassa ja suvannoissa. Tällaisia sanomia pitäisi lisätä näihin teksteihin enemmänkin, saisi muut kalastajat tietoa. Kalastuksen tekee mielenkiintoiseksi itselle tehdyt ohjeet siitä mitä perhoa kulloinkin "pitäisi" käyttää, tällaisen vihkosen kun itselleen väsää, niin perhonvalinta helpottuu huomattavasti. Kokeneena kalastelijana en tällaista enään paljon käytä, mutta silloin kun aloittelin kalastusta, eikä kokemusta ollut, niin vihkonen oli hyvä apu, suosittelen.
Perhon värit sointuvat toisiinsa niin kuin heinäkuun lohiperhon värit kuuluukin, ei kimalletta siivessä vaan "mattapintaiset" materiaalit, iskupiste yhdessä kohdassa vihreä/punainen selvästi näkyvissä, eikä sitä ole lisätty siipeen. Selvästi kalastusperhon ainekset. Tästä kun teet rasiaasi muunnokset itsellesi sanotaan kymmenen erilaista, eli pyrstöllä, erivärisellä siivellä, erivärisellä silkillä, niin ensikesän ottipeli löytyy siitä sarjasta.
Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?