Keskipäivän Aurinko

KommenttiJuho_123 - 28.12.2006

Kummilleni sidoin tämän kiitokseksi osuvasta joululahjasta.. :)
Kurkku harveni ikävästi polttoleikkauksessa ja kun se laiskuus iski, jätin se sitten ohuemmaksi.. Rungosta tuli tarkoitettua jykevämpi..

Mitä olette mieltä?

Kommentit

Kommenttiplayer - 01.01.2007

Ainoa mikä todella kalastavan näköisessä ja hienosti sidotussa perhossasi kaipaa jotain on perä. Siinä edellisessä se oli koukutyyppiin sopiva, mutta tässä kaksihaarassa se voi olla kalastuksessa heikkokohta. Eli jos saat jostain käsiisi ovaalia tai pyöreää hopeaa se olisi hyvä helaksi. Kierrä hela kakshaarassa taaksepäin, eli rungosta koukun mutkaan päin, loppu helatinselistä tuodaan joko ylle tai alle tinselikierrosten päältä ja kiinnitetään. Hela kannattaa lakata. (itse tuon sen yläkautta ja lukitsen jatkeen kohdalla sidontalangalla)

Mutta perhosi on kuitenkin hieno ja hyvä kiitoslahja kummille. Oliskohan aurinkoisen ilman perho?


KommenttiJuho_123 - 01.01.2007

Aurinkoisen aurinkoisen, kuten nimikin kertoo.. :)
Juuri vasta saavuin kotia uudenvuoden vietosta.. Perjantaina lähdin ja äskettäin tulin. joten nyt vasta pääsin näppistä hakkaamaan.. :) Pitänee lähtä tästä kehittelemään uutta sidosta ja toteuttaa se sitten koukulle.. Minullakun on tapana miettiä kaikki osat yms valmiiksi, ennen kuin aloitan sitomisen.. Tosin poikkeukset vahvistaa säännöt.. :)


Kommenttiplayer - 01.01.2007

Hieno tapa miettiä perho valmiiksi ennen sitomista.. itselläni kun tuppaa ajatus karkaan sitoessa. Viimesin sai lakat päähänsä äsken.. ja sivumennen vähän muuallekin.. Vaikka se pääsee siiman päähän kesällä, niin joutaa purkuun heti sen jälkeen. Kuhahan lieneekin keksinyt kapiilari-ilmiön..se kun sattuu aina silloin kun ei tarvitsisi. Hieno perho kerrasta pilalle..


Kommenttiborsse - 02.01.2007

Vaikka perhon värit viittaavat aurinkoiseen kalasteluun, käyttäisin tätä sadekelillä kokeeksi paikoissa, joissa sivujoki liittyy pääuomaan ja nyt tietysti puhun tenosta. Niissä vesi näyttää vihreältä ja vihreä väri on sopiva sellaisiin kalapaikkoihin olipahan sitten paistetta tai sadetta. Nyt pitää tietenkin muistaa kalastussääntö, joka kieltää kalastamisen 50metriä lähempänä jokisuuta johon lohi nousee, mutta esim.Borssejoki ja Levajoki sopisi paikoiksi Kuobbilasjoki myöskin mutta vain kovilla virtauksilla, koska siihen lohi nousee eikä kalastaja pääse oikein kesäaikaan tähän "murtoveteen".

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?