Vio Letti

KommenttiPERHON HEITTÄJÄ - 01.01.2007

Yritin käyttää erilaisia värejä tässä perhossa, mutta sain aikaiseksi vain violettia... Pään yritin saamaan kaksiväriseksi ja onnistuinkin siinä jotenkin.

Kommentit

Kommenttiperho-poika - 04.01.2007

Hyvin on kyllä tehty :D ja hyvä idea tuo kaksivärinen pää tossa perhossa ;)


KommenttiPerho_jack - 04.01.2007

Heh,kivan perhon oot kasannu,serkku!Pää on hyvän kokonen ja värinen.Siipi on hieno! ;)


Kommenttiborsse - 04.01.2007

Tällaisen kaksivärisen päänhän saa aikaan kuten Black doctorissa eli sitomalla siiven eteen silkkiä, monesti ollut se toimiva ratkaisu. Itse käyttäisin perhoasi sadekelillä. Sidontajälki on kalastuspeliksi hyvää. Mikä koukku?


Kommenttiplayer - 05.01.2007

Koukku näyttää Partridgen Supreme-mallille, kokoa voi arvella vaikka 4:ksi.
Sidonta on hyvää ja perhossa on mukavat värit, taimenelle sopivat. Vähän ongelmallinen on koukun muoto tuohon siipeen, mutta kalastustestit näyttää puhunko läpiä päähäni (taas kerran).

Tuohon koukkuun voisi tehdä katkajäljitelmiä, ne on notkautellut minulla vapaa meritaimenten parissa. (Helsingin rannoilla, avokelalla ja bombetella ryyditettynä..se perho on tuolla rasiassani näkösällä) Tuollaisella rantatyrskykelillä perhovapaa ei oman terveyden takia kannata käyttää.


KommenttiPERHON HEITTÄJÄ - 05.01.2007

Joo se on Partridgen Supreme-mallia ja 6 kokoo. Ensiksi kyllä meinasin laittaa päähän punaista silkkiä, mutta aattelin että se olisi minulle liian vaikeeta...:)


Kommenttiplayer - 05.01.2007

Koukkuja saa aina lisää.. eli anna mennä vaan, vaikeet asiat aukeaa harjoittelulla. Väsään itse just rubiinin punaista kierrettä, ja siis vielä sellaista jossa on se jalokiven syvä punainenväri mukana. Oliskohan testissä/harjoittelussa menossa viides sen kaltainen.


Kommenttiborsse - 05.01.2007

Empähän usko että silkin sitominen on siiven eteen sinulle vaikeaa, osaathan sitoa sen helankin eteen, miten se olisi toisessa päässä perhoa sen vaikeampi, koitappa.


KommenttiPERHON HEITTÄJÄ - 05.01.2007

No pitääpi kokeilla. Kiitos kommenteista!:)

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?