Jock Scott (muunnos)

Se pieni ero

Kommenttiplayer - 03.01.2007

Nämä kaksi ovat minun kalastusrasiaan kuuluvia suosikkeja, toimivat Kymiltä Petsamoon. Perhoissa on pieni ero siivessä, sen lisäksi että toisessa on ohuemmat hanhikaistat. Kevensin siiven väriä lisäämällä oranssin sikasen siipeen.

Kommentit

KommenttiJuho_123 - 07.01.2007

Tämäkin on kyllä todella hieno! Ainut mikä vaivaa, todella vähän, mutta kuitenkin vaivaa, on noiden vöiden paksuus/tuuheus.. Tosin sekin on ihan maku asia, mutta omaan silmään saattaisi olla parempi hieman harvemmat.. Tuo helmikana on juuri samanlaista kuin metson pyrstön keskimmäiset sulat.. Metso tosin voi olla himpun jäykempää, mutta siitä saakin sitten tehtyä jo levareita..


Kommenttiborsse - 07.01.2007

Se ei ole kalamies eikä mikään jos rasiasta puuttuu Jock Scott. Juho on kyllä hieman oikeassa vöiden suhteen, mutta jos jokaista karvaa ja höyhentä pitäisi varastossaan erilaista koukkua ja eri kokoja varten, niin rahat ja tilat loppuisi (nyt jo kotijoukot valittelee materiaalien paljoutta). Itse olen koittanut esim. tämän strutsin kohdalla, jos se on tuuheampaa, sitoa sen hieman pitemmän perän tai helan eteen ettei se käytössä kaartuisi kokonaan peittämään takana olevia materiaaleja, koska tämä strutsihan kääntyy taaksepäin käytössä.
Sidontajälki on taattua siisteyttä, mutta olisiko häkilä liian pitkä? Varsinkin alemmassa perhossa. Minä koitan sen näissä kaksi ja kolmihaaroissa päättää sen tuon vyön tasolle, silloin se ei ainakaan tarttuisi koukkuihin.


KommenttiJuho_K - 07.01.2007

Vallan mallikkaita Jock Scotteja. Ja kuten borsse jo totesikin niin nämä kuuluvat jokaiseen lohiperhorasiaan. Itsellä ei ole kalojen puolesta kokemusta Jock Scoteista, mutta kuuluvat ne olevan hyviä valintoja siimaan laitettaviksi.


Kommenttinimetön - 07.01.2007

Todella mallikaasti sidotut jock scotit! Itse olisin kyllä sitonut tuon perän vähän pitemmäksi, mutta sehän on aika pitkälti makuasia.


Kommenttiplayer - 07.01.2007

Juho n:o ja borsse, Perä ongelma noteerattu, tuli kaiken maailman sommitelmiin sidottua ne lyhemmät strutsit. Tosin suhtaudun tuohon vyö asiaan siten, että kunhan perän osat vilkahtelee ajoittain niin hyvää tulee.
borsse, noteerasin häkilän liian pituuden itsekin. Minustakin tämän tyyppisessä häkilä maksimissaan ulottuu koukun kärkeen.
Miikka, tuota helaa ja jatketta ei oikein voi pidentää, tuo koukun varsi ei riitä loppuosalle runkoa siihenhän kuitenkin on tungettu suhteellisen paljon tavaraa. Halusin näihin selvät runkoväriosat. Jos olisi löytynyt mustaa villaa olisin laittanut sen takavyön paikalle, tuo etuvyö olisikin voinut olla strutsia.

Sidoin nämä lohiperhorasiaani, kun taas edellinen Scott:i oli taimenrasiaani mennyt sidos.


Kommenttiplayer - 10.01.2007

Kiitän saadusta palautteesta, vaikkakin olisin toivonut sitä useammalta.


KommenttiPerho joka söi lohikaloja - 10.01.2007

Niinkuin yleensä,perhosi ovat siistejä ja hyvin sidottuja ja niistä näkee omanlaisesi "käsi-alan".
Lisäksi perhon valokuvauksessa on jotain uutta,perhot killumassa puunoksan päässä.


Kommenttiplayer - 11.01.2007

Kiitos vaan.. ei ne aina siistejä ole. Tuskinpa kukaan aina saa perhojaan onnistumaan. Omansta käsialasta perhoissa haluaisin osittain irti, olisi mukava välillä sitoa joku persoonaton perho.. "oppikirjaklassikko" vaikka. Oksan nokkaan ne joutui kun en muistanut ottaa mukaan kuvauspaikalle mitään pidikettä perholle. Kuvat on otettu valopydän päällä loisteputkien valossa, taustana PC:n LCD-näyttö, siitä se salaman heijastus kuvissa. "Eipähän ole muita härdellejä kuvissa kuin oma tekemä suti". (kuulemani kommentti)

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?