Lapinakantukka (muunnos)

Kommenttiplayer - 03.01.2007

Alkuperäisestä saatu virike. Perho on minulle testaamatonta sarkaa kaudelle 2007. Jos tämä toimii niin se on koko kaudelle ja niille ISOILLE. Koska tämä koukku tyyppi on uusi tuttavuus minulle, tällin sattuessa lienee syytä varata aikaa. Perhoa kannattaa sitoa erikokoisina myös ykshaaraiseen 2/0 koukkuun.
Runkohäkilän sävy ei oikein kuvasta erotu, mutta perhoon voi sitoa vaalean harmaan tai likaisen valkoisen runkohäkilän.

Kommentit

Kommenttinimetön - 07.01.2007

Player vauhdissa taas. hieno perho! ei tästä nyt oikein keksi mitään parannettavaa.


Kommenttitimppah - 07.01.2007

Mielenkiintoiselta näyttää. Vaikka en lohiperhoasiantuntia olekaan niin näyttäisi ihan siltä että lapin taimen tuohon nappaa. Taidampa ensikesänä Nuortilla kokeilla.


KommenttiMuutti - 07.01.2007

Tämä on loistava ottipeli, todellinen käyttöperho, ja hyvin sidottu!! Joutuu tieten sidontapenkin ääreen..Tuo on ainakin mun silmään ns.kaunis!!


Kommentti[Titti] - 07.01.2007

[kuuluu niihin ei kauniisiin perhoihin]
Alä hyvä mies naurata! :D


KommenttiJuho_K - 07.01.2007

Mallikkaan oloinen perho. Helaa ja jatketta jatkaisin vähän pitemmiksi, vedessä vyö saattaa peittää jatkeen.


Kommenttiplayer - 07.01.2007

miikka, vauhti hidastui vuoden vaihdetta kohti, turhan pitkäsikasinen strutsi vyö vaikkapa olisi korjailtavaa. Se nyt voi olla makuasiakin, no jos olisi ollut mustaa villaa, se olisi hyvä korvike.
timppa, olisihan mukavaa kuulla jos taimen nappaa tälläiseen, taidan tehdä streamer-koukulle taimenrasiaan muutaman. Tosin vaaleammalla vihreällä, tuo vihreä silkki on lähes musta märkänä. Hyvä vaihtoehto vihreäksi osaksi on microchenille.
Muutti, tämä oli kolmas sidos ennen kuin se meni omasta kritiiistä läpi ja silti en täysin tyytyväinen ole vieläkään. Taisin sitoa liikaa levysiipisiä, kun tuntui ettei tästä tule mitään. Siivistä tuli ihan liian siistejä nippuja, kun tässä pitäisi olla kaikki harallaan joka suuntaan.
Titti, "hyvä jos naurattaa", kauneus on katsojan silmässä ja tunne sydämmessä. Tämä oli yksi niistä perhoista, joka mallin nähtyäni teki sen "tunteen..".
Juho, tuon punaisen on tarkoitus "vilahdella kuin puolukka akan puurossa", mutta totta laittakaa strusin tilalle mustaa villaa.

Veikkaanpa että Lapinakantukka on lohenkin mielestä kaunis, mitä pahempi "krapula aamun ruuhkatukka" sitä kauniimpi. Ja nyt en tarkoita että se olisi tuuheampi.. Kunhan harmaata löytyy eri sävyissä.


Kommenttiborsse - 07.01.2007

Pojat, pojat, jarrua välillä näihin esillepanoihin, eihän tässä kerkiä perhoja sitoa kun tietokoneella pitää laukkoa kommenttia antamassa. Tomivat värit Tenollakin, silloin kun on ns. vihreän aika, joskin vihreän laittaisin hieman vaaleammaksi, mutta Kymille kai tämä suuntaakin. Heittoperhona tenolla menisi siinä missä moni muukin. Tuon jatkeen ja perän venyttäminen on hieman ongelmallinen joittenkin koukkumallien kohdalla, sillä koukkujen hitsauskohdan jälkeen ei kovin mielellään laita mitään materiaalia, koska kalantarttuessa koukut elävät tästä kohtaa ja saattavat rikkoa perhon perää. Tarvitseeko vihreä tumma silkki alustusta? Tietenkin jos haluaa sen korkeudella erottua etummaisesta silkistä niin tällä keinolla sen saa hieman matalammaksi. itse olen sitä mieltä että tämä "korkeusero" silkkien välissä on hyväksi. Näitä vihreitä on rasiat täynnä, mutta ei kai se lisä hyvää tee.


KommenttiHäiskä - 07.01.2007

Heh heh... On player pistäny täyden tohinan päälle, kun tällä vauhdilla perhoja suoltaa. :D

Mutta ei ole päässyt laatu tippumaan vauhdista huolimatta. En jaksa kaikkiin perhoihin sanoa samaa, joten laitan tähän, että kylläpäs vain ovat kaikki komeita pörhöjä. :D


Kommenttiplayer - 07.01.2007

Tumma vihree oli vähän överiksi mennyt sävy, joku vaaleampi olisi ollut mukavampi.. kolmesta tehdystä valitsin esille tämän tumman. Oma suosikki Kymille olisi ollut neonvihreä, Tenolle oliivin vihreä chenille. Kymillä ei kait ole varsinaista vihreää hetkeä, jos joku tietää asiasta tarkemmin voisitko kommentilla korjata asian.
Näissä hela on hitsaussauman väärällä puolella, siksi käytin wire-versioo, eli hopealankaa. Saa nähdä kestääkö, hyvä huomio borsse ja tulen ottamaan sen jatkossa huomioon.


Kommenttiplayer - 07.01.2007

Häiskä, laiskottelun puolelle on mennyt sidonta kun työt alkoi.. ei ihan kuitenkaan perhoja ilkee töissä tehdä.(vaikkakin joskus kuvaan ne siellä parempien valojen takia). Eli tässä vaan nyt on osa sidoksia tehty ennen jouluakin, tuli vaan laitettua ne kerralla tänne teitä viihdyttään. Varaa on hioa vaikka kuinka.. puolimatkan krouvilla tässä taidoissa ollaan.


Kommenttinimetön - 07.01.2007 (Muokattu 7.1, 21:53)

Enoni kertoi tämän perhon toimineen erittäin hyvin tenolla.se oli vain hieman erilaine versio perhosta.mutta lohta oli kuulemma tullut hyvin.meidän viime kesän reissullamme perho ei kelvannut.mutta jokatapauksessa perho(eri versio) on toiminut hyvin tenolla.joten ei muuta ku siiman päähän ensi kesänä ;)


Kommenttiplayer - 07.01.2007

red tag, tiesin kyllä tämän esikuvan toimivaksi, hienoa että löytyy kokomusperäistä tietoa erityinen kiitos siitä. Laitetaanpa alkuperäisempi resepti näkyviin:
hela: ohut hopea
jate: fluor. punainen silkki
pyrstö: kultafasaani crest
vyö: musta dubbing
kierre: soikea hopea
runkohäkilä: mustalle osalle silver badger
runko: 1/3 fluor. vaaleanvihreä Glo Bugs Yarn, 2/3 musta dubbing
siipi: tippet (kultafasaanin), Grönlannin harmaa ja musta rämemajava (jos haluaa sekaan vaaleanvihreää flashbouta)
pää: musta

Saman kaltainen on Markus Joen Harmaa perho, joka myös toimii yleisperhona Tenolle.


Kommenttiborsse - 09.01.2007

tuollaisen tenolaisen sitaisin tuosta ohjeestasi. Vihreää pistin hieman lisää ja majavat vaihtui oravaan. Kokeillaan kesällä.


Kommenttiplayer - 09.01.2007

Näyttää hyvälle.. ehkä jonkin verran tuuheampi kuin sinun perhot yleensä. Se orginaali versio on jopa minun versioo tuuheampi, nähtävästi heittoversio.


Kommenttiplayer - 11.01.2007

Kiitos palautteesta.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?