Sillen muunnoksien muunnos

KommenttiPerho joka söi lohikaloja - 06.01.2007

Tämä perho ei muistuta enää kovin paljon alkuperäistä Silleniä,mutta menköön nyt tuolla nimellä.Resepti on kulkenut lohestajalta toiselle,ja jotkut ovat laittaneet perhoon omia parannuksiaan ja muutoksiaan ja tässä on nyt lopputulos.

Kommentit

KommenttiPERHON HEITTÄJÄ - 11.01.2007

Kuvakulma on vähän huono, mutta perho näyttäs olevan hieno ja siisti.

Toimii...;)


Kommenttiplayer - 11.01.2007

Laitat vähän kitsaasti perhojasi näytille, mutta silloin kun laitat, tulee hyvännäköinen ja kalastavan oloinen perho esille. Perhon mittasuhteet ainakin minun silmään hyvät, kuten sidontakin. Perho on mielenkiintoisen näköinen kuin mikä ja sisältää ainakin minulle uusia ideoita. Kerrankin perho jossa on maltillinen ja hieno kurkkuhäkilä.. "ai sen voi tehdä noinkin".

Mahtaako perhoa kokeiltu Tammerkoskella? Ainakin minä tarjoisin siellä tuota "kutumontun vahdille". Parhaaseen meritaimen aikaankin tuo voi olla pitelemätön Langinkoskella Kotkassa ja Ahvenkoskellakin. (jotenkin näyttää siltä että tämän perho on sidottu kevätkauden avaukseen)

Yhden parannusehdotuksen laittaisin...
Laita lisää perhojasi näytille meille.


KommenttiPerho joka söi lohikaloja - 11.01.2007

Kiitoksia kommenteista! Jep jep,olet Player oikeassa,perhoja tulee harvakseltaan ja syykin on hyvin yksinkertainen: ajan puute,niinkuin varmasti monella muullakin sitojalla.Ja kiva jos sait tuosta perhosta uusia ideoita.
Perho on sidottu viime elokuussa Reisaelvalla Pohjois-Norjassa,malli oli erään kaverini perhorasiasta,enkä ole tuota sutia vielä kerennyt uittamaan.Elikkäs eipä sitä Tammerkoskeen ole kastettu.
Tulossa on perho nimeltä Silmä-Salkki,näyttää olevan tällä hetkellä luokittelussa.
Perhonheittäjälle: Yritin kuvata perhoa hieman alaviistosta että perhon runko tulisi hyvin esille,johtuisko huono kuvakulma siitä?


KommenttiZalmon - 14.01.2007

Pitkästä aikaa jotain kalastusperhojakin näytetään tällä palstalla. Ja vielä ihan hieno.Kyllä tuosta alaviistokuvastakin selvän saa.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?