Silmä-Salkki

KommenttiPerho joka söi lohikaloja - 09.01.2007

Ensimmäinen epoksipäinen perhoni,joka onnistui mielestäni kohtuullisen hyvin.Jäljittelee kaikkia hopean vivahteisia pikkukaloja.

Kommentit

KommenttiJänes90 - 14.01.2007

Todella tyylikkäästi tehty epoxi salakka. Ite oisin laittanu vielä jotain mustaa seläksi, mut se on vähän mielipide asia.


Kommenttiplayer - 14.01.2007

Minustakin olet onnistunut tässä veijarissa. Sidonta on hyvää jälkeä. Rakenne täyttää siltä että peräpuolesta löytyy liikettä virrassa. Tätä kelpaa tarjoilla Tammerkosken välikoskessa heinäkuulla yöllä, kelpaa se muillakin osilla. Tarjous välikoskella pitäisi tehdä Rosson puoleiselta rannalta 45 asteen kulmaan yläviistoon. Nopealla siiman sisään otolla vauhdittaen kun voimalaitoksen virta on kovimmillaan. Jos tuntee kyseisen paikan montut sieltä pitäisi ison taimenen iskun tulla. Ei yhtään liioteltua ole käyttää hyrräkelaa ja reilua vapaa. Kokemus peräisesti voi todeta että, sieltä voi tällätä todella iso taimen kiinni. (ongelma vaan millä nostaa ylös jos veijari pysyy kiini)

Vähän samoilla linjoilla olisin selän kanssa, mutta itse laittaisin sinne tummaa Rainbouw:ia, siis sitä missä on sinisen, vihreän ja violetin tummia sävyjä. Koukuksi vaihtaisin tukevamman, itse käytin 4:n Gamakatsua aikoinaan. Se ei oiennut kymppiluokan taimenen käsittelyssä.


KommenttiPERHON HEITTÄJÄ - 14.01.2007

Joo... seläksi ois voinu laittaa mustaa matskua, mutta perho on hyvin sidottu muuten.;)


Kommenttinimetön - 14.01.2007

Mitenkäs tollanen epoksipää tehdään??


KommenttiPerho joka söi lohikaloja - 14.01.2007

Kiitos kommenteista ja vinkeistä.Totta puhutte,kyllähän tuo Silmä-Salkki olisi vielä aidomman oloinen jos sillä tumma selkä olisi.Gamakatsu on varmasti kestävämpi koukku,mutta halusin perhoon hopeisen koukun eikä sattunut olemaan muita kuin noita Partridgen koukkuja.
En tiedä miten muut tuon epoksipään tekee,itse teen sen niin että sekoitan tavallista Super Epoxy liimaa ohjeen mukaan ja levitän sen varovasti tulitikulla valmiin perhon pääksi.Ensin silmät ja sitten liimaa päälle.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?