Outakivi

Kommenttiborsse - 11.01.2007

Kalakaverini nimeä kantava perho, joka on saanut vaikutteensa maineikkaasta Jock Scotista. Sidottu tuuheaksi sekä soutajille että heittäjille.

Kommentit

Kommenttiplayer - 15.01.2007

Tämä on minun makuun. Sidontaankin olet panostanut, tuuheampi siipi, harkittuja värejä ja yksityiskohtia. Kaikenkaikkiaan tyylikäs ja hyvin sidottu perho.

Tuo on sellainen mistä täytyy tehdä kopiot itsellekin Kymille viskottavaksi. Kakkosen koukku kestäisi enemmänkin siipeä, jos sellaista haluaa.


Kommenttionnen onkija - 15.01.2007

kerrassaan hienoperho. täydellisesti onnistunut,ei ole mitään puuteita


KommenttiPerho joka söi lohikaloja - 15.01.2007

Hyvännäköinen perho! Mielenkiintoiset värivalinnat ja hyvin sidottu niinkuin Player tuossa edellä jo totesikin.


KommenttiJuho_123 - 15.01.2007

Todella korea perho! Soutuprofiilinen heittoperho.. :D Tuota siipeä tutkailin varmasti sen viisi minuuttia.. Siihen jää kiinni.. Runkokin on kertakaikkisen hieno.. Nuo sarvet muuten näyttää kuvassa oranssilta, joten passaa hyvin rhäkilään..

Tämä on kyllä satavarma perho tenon lohelle..

BTW: Pitäisikö tähänkin viilata pilkkua ja sanoa, "vai että oranssi silkki rhäkilänä.." :)


Kommenttihc_flyfisher - 15.01.2007

Joo erittäin hieno soutu, sekä rannalta kalastukseen kehitetty sidos! Minun mieleeni...
Niinkuin jo Juho_123 mainitsi, niin Tenon lohi jää tähän kyllä koukkuun... henkisesti ja varmasti myös fyysisesti! Hyvää työtä borsse! :)


Kommenttiborsse - 15.01.2007

Kiitoksia kehuista. Tämä perho on muunnos eräästä perhostani, jolla on useita tapahtumia kontollaan, mutta en viitsi ko. perhoa vielä esitellä, koska se tullaan rekisteröimään erään tunnetun lohensoutajan nimellä.
Perhossa on haettu sellaista yleisperhon ilmettä ja väritystä, joka passaisi panna siimaan kun "muutakaan ei keksi", eli jotain sellaista highlander tai jock scott mallia, jolla on kontollaan kaloja ajasta ja ilmoista huolimatta.
Lisäksi kun pitää rungon perusilmeen samana, niin lisillä, eli viidakkokukolla, sarvilla hunnuilla tai siipeä lisäämällä ja käyttämällä runkoon sointuvia värejä siivessä tästä saa tehtyä itselleen kattavan sarjan perhoja, jotka näyttää ensisilmäyksellä samanlaisilta, mutta pieniä eroja löytyy kuitenkin.


KommenttiJ-L - 16.01.2007

on se komia...mitäs tuohon nyt enämpiä lisäis.
Selailin sun perhojasi ja tuumailin,että oisko mahdollista nähdä jock scott tai ylämaalainen ala borsse.muita tunnettuja nimiä sieltä löytyi kuten Sweep&Juutuan yö,mutta scott;ia tai ylämaalaista en nähny.
Elikäs laitas noi kaks "toivomus"listalle


Kommenttiborsse - 16.01.2007

Minulla on sellainen periaate, että lisäilen tänne rasiaan perhoja, jotka ovat tuntemattomia suurelle porukalle, mutta mitkä ovat kalastuksellisia, noissa sweepissä ja juutuan yössä on jotain erilaista tavallisiin sidoksiin jotka on huomattu kalastaviksi. Jock Scott on sinällään hyvä kalastusperho ettei siihen tarvitse muutoksia ja muutokset on tämän perhon kohdalla osoittautuneet huonommaksi kuin alkuperäinen, ylämaalainen on taasen liiaksikin käytetty ja muunneltu malli. Ajatus on kuitenkin hyvä ja panneen korvan taakse.


KommenttiLifemocker - 16.01.2007 (Muokattu 16.1, 16:21)

Saakeli, tämän reseptin mie painan mieleen. Täsä on niinku Jock Scott ja melekein Morottaja yhessä rungossa ja siipi just soppeli! Eipä juuri tarvi kauheesti muuta. Erittäin hieno homma että näitä "klassisia oululaisia rautoja Tenolle ym." sitojia laittaa perhojansa esille myös meille noviiseille. Etenkin, kun sitojan kotikunta on sama :)
Oletko kulkenut paljonkin Tenolla? Itsellänikin olisi haaveena päästä sinne päin joskus, mutta perheen ainoa perhokalastaja enkä muutenkaan tunne ketään lohimiestä. Entisiä Kemijoen lohestajia kylläkin.

Lissää vaan perhoja esille:)


KommenttiJuho_K - 16.01.2007

Mielenkiintoisen näköinen perho! Sidonnassa ei moitittavaa. Värejä on käytetty paljon mutta ne ovat hyvässä harmoniassa toisiinsa. Pitääpä sitoa oma muunnos tuosta perhosta kesäksi, tuommoiseksi jokakelin perhoksi.


Kommenttiborsse - 16.01.2007

Lifemocker: Kolmekymmentä vuotta olen tenon Yläkönkään ja Kuoppilassuvannon väliä soutanut, joskus paremmalla onnella joskus huonommalla. Nykyisin käyn kolme kertaa kesässä, kesäkuussa veneen lasku eli pitkä viikonloppu, heinäkuussa viikko tai kaksi ja elokuussa viikko veneen nostossa. Perhoja olen tehnyt sen saman ajan, joskin -90 luvun lopussa tuli vuosien katkos kun piti puukalan tekoonkin tutustua.


Kommenttisiian kalastaja - 16.01.2007

Elekkee ennee lisätkö näin hienoja perhoja, kun ei kerkeä koulun takia kunnolla sitomaan. :(


Kommenttiborsse - 16.01.2007

Joo, kyllä se koulu on käytävä, vaikkakin perhonsidonta ja kalastus on koko iän kestävä koulu, mutta siitä kun ei ammattia saa enään tänä päivänä, niin koulu ensin ja sitten tällainen huvi. Luulen että opettaja playerimme on samaa mieltä.


Kommenttiplayer - 17.01.2007

*lehtorimaista hyminää* niihä se on.. "Koulu on pilannut monelta hyvät harrastukset"


Kommenttiplayer - 27.01.2007

borsse, jos satut huomaamaan tämän, sidoin sinullekin oman nimikkoperhon. Mainitsit olevasi lähtöisin Hämeestä. Joten aikanaan laitan esille Hämeen Borsse-nimisen perhon. Mutta katsotaan ensin perho kunhan se esille saadaan.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?