Oranssi Liitsi

KommenttiPerho joka söi lohikaloja - 14.01.2007

Yksi suosikeistani kirjon ongintaan.Varsinkin tuoreet istarit tuntuvat pitävän tästä perhosta.Ja onhan tällä perholla tullut taimeniakin,varsinkin kuturauhoituksen jälkeen ja talvella.

Kommentit

KommenttiLazzi - 21.01.2007

joo'o ittelläkin on saman tyylisiä perhoja ja hyvin ovat pelittäneet ainakin sen 2vuoden aikana mitä oon kalastanu perholla ja sitonu itte perhoni. Perus evä makkara koneita!! :D


Kommenttiplayer - 21.01.2007

Eipä ole tässä liitsissä huomauttamista sidonnallisesti. Kuulan kun laitat tuohon ja uittamaan Tammerkosken välikoskelle kun pikkupadosta päästetään vettä, siellähän ne on. Kirjot ja taimet koolla joko kirjastotalon rannassa kalastusalueen yläpäässä paaden takana tai 6-8 tolppaa alaspäin kohdassa missä virta kääntyy keskelle koskea.


KommenttiPerho joka söi lohikaloja - 22.01.2007 (Muokattu 22.1, 15:47)

Tunnut Player tuntevan Tammerkosken paremmin kuin omat taskusi,ettet vaan olisi tamperelaisia,tai ainakin joskus asunut Tampereella.Itselleni Tammerkoski ei ole kovin tutuksi tullut vaikka täällä Tampereella olen ikäni asunut.Joskus nuorempana tuli käytyä,lähinnä spinfluga-touhuissa.


KommenttiFancy^trout - 23.01.2007

Kyllä tuo on vaan niin täydellinen. Vaikka itse olenkin erittäin tiukka siitä mitä liitsiä voi uittaa ja mitä ei, niin silti tämän laittaisin ehdottomasti siiman päähän. nimim. n. 200 litsiiä rasiasta siivonneena.

Tuo pyrstö on sopivan pitkä ja tuo schlappenhäkilä on erittäin pehmeä, jotenka uinniltaan pitäisi olla täydellinen (sikäli kun painotukset laitetaan sopivaksi uittotyyliin nähden.. jos laitetaan..) Sitten vaan väsäät samanlaisia täyspinkkeinä ja mustina, joissa pää on pinkki (esim. dubattu fl pinkki) , niin avot!!


KommenttiPerho joka söi lohikaloja - 23.01.2007

Hmm.. Musta liitsi fluoripinkillä päällä kuulostaa hyvältä,täytyypä sitaista jahka tässä joutaa...


Kommenttiplayer - 23.01.2007

Jep..entinen manselainen, nykyään ulkostadilainen. Otapa perhovapa mukaan, riittävästi vaatetta päälle, askiin mysiksiä, leech:ejä, streamereita ja eiku koskelle illalla. Tarjolla olisi hyvän kuntoisia siikoja mysiksellä, leech kelpaa kirjoille ja jotain hopeanhohtoista taimenille. Mysis ohuen perukkeen päähän indikaattori tärpin ilmaisuun, ja valon pimeän rajamailta nappaa siiat. Kirjot kiertää välikoskea myös varjoissa. Taimenet voi ottaa Rosson puun alta tai Tammerkosken sillan varjoista. Harjusta voi koittaa ronkkia syvältä jollain uppoperholla harmaat ja ruskeat kelpaa niille. Jos tuuri käy, perhoalueella on Pyhäjärven isot siiat paikalla, (600 g -1,5 kg). Eli saalista on sieltä saatu. Perhovälineillä tulee enemmän mahdollisuuksia saada saalista. Lupaa kysyvä silmälaseja käyttävä kaveri saattaa olla Kari nimeltään ja osaa neuvoa vaikka mitä kikkoja.


KommenttiPerho joka söi lohikaloja - 23.01.2007

Kiitoksia vinkeistä!Tiedä sitä vaikka joku leudompi ilta(nyt -10) menisinkin kokeilemaan kuinka sitä onnistuisi talvisella Tammerkoskella.


KommenttiPerho joka söi lohikaloja - 31.01.2007

Tuota Rosson puuta ei taida enää olla...


KommenttiPeltopython - 11.02.2007

Erittäin hieno liitsi ja viimeisen päälle siististi tehty!! =) Pitääpä itsekin kokeilla schlappenia häkiläksi liitseihin, näyttää tosi eläväiseltä.


KommenttiPeltopython - 14.03.2007

Miten olet saanut tuon schlappenin asettumaan noin siististi takaviistoon? Kokeilin schlappenia runkohäkiläksi, enkä saanut sitä tuollaiseen asentoon muuten kuin sormilla kovasti painamalla. Vedessä se sitten pörhistyikin taas entiseen asentoonsa.


KommenttiPerho joka söi lohikaloja - 14.03.2007

Sido schlappen-häkilä koukulle "selkäpuoli" eteenpäin.Kastele sormet suussa(kaverit sanoo tätä tekniikkaa leikkisästi räkätekniikaksi) ja vedä häkilän siikasia varovasti taaksepäin niin että ne ovat kaikki häkilänruodon toisella puolella ja sojottavat taaksepäin.Kierrä häkilä tässä asennossa kierteen taakse sormilla siikasista kiinni pitäen jotta ne jäävät sojottamaan taaksepäin.Eli kun häkilä on kierretty ei kierteen ja häkiläruodon välistä saisi tulla häkilänsiikasia vaan kaikkien siikasten tulee sojottaa häkiläruodon takaa taaksepäin.Toivottavasti tämä sepustus oli ymmärrettävissä.Laitan vielä tuohon kuvan missä häkilä on siinä asennossa kun sitä ruvetaan kiertämään perhon rungolle kierteen taakse.


KommenttiPeltopython - 14.03.2007

Kyllä selvisi hyvin. Kiitoksia! =) Täytyypä koittaa tuolla tavalla.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?