Black Doctor

KommenttiPerho joka söi lohikaloja - 27.01.2007

Risto Asikaisen kirjasta "Swimming Salmon Fly; The Final Seduction" löytyy kyseisen perhon ohje.Ei aivan alkuperäinen resepti,mutta hyvin lähellä alkuperäistä.
Peruskamaa lohiperhorasioihin.

Kommentit

Kommenttiplayer - 03.02.2007

Tässähän se kaipaamani realityklasssikko sitten onkin... On nätti, on on..
Näköjään mitoitus heittopuolelle, oikein siistiä sidontaa.
Ainoa mitä itselle sitoessa muuttaisin olisi jatkeen ohentaminen, mutta makuasioita..
Hieno perho, ei monellakaan ole laittaa tuon tasoista esille ensimmäisenä levysiipenä.


KommenttiSQ89 - 03.02.2007

Komia on, mittasuhteet istuu hyvin lukuunottamatta sitä että pää saisi omasta mielestäni olla hiukan lähempänä koukun päätä, mutta makuasia josta kai on turha kiistellä. Perkule ittellä on toi silkin tasaseks saaminen vielä hievoinen ongelma. Tossa perhossa on kyllä runko niin tasainen kun olla ja voi.


Kommenttihc_flyfisher - 03.02.2007

Hieno Bläckkäri! Hyvä meininki Lohet ovat varmasti jo nyt merivaelluksen aikana innoissaan tuosta perhosta! "He" vain kuvittelevat vedenalaisessa mielessään tuon komean, ja niin mystisen ärsykkeen.
;)


Kommenttiborsse - 03.02.2007

Hienosti sidottu perho. Siipeä on kyllä aikasen paljon, eli kannattaisiko hanhista vähentää puolet siikasista? Pää on kyllä lopetettu hyvään kohtaan, saa kunnon ohjaavan solmun. Tämä pään lopetus askarrutti ja askarruttaa edelleenkin monessa perhossa. Itsekin luuli aikanaan että koukusta pitää saada piiloon kaikki, ettei kala vaan sitä huomaa, mutta kun miettii, kuinka paljon kala näkee koukun takaosaa, voi kuvitella mitä se vaikuttaa kalan ottihaluihin. Tämä pään malli on sellainen että itse en siitä pidä, ja kun se on tuollainen "lyhyenläntä", niin pysyykö sidotut materiaalit kiinni kunnolla?


Kommentti-manu- - 04.02.2007

Tulee aina hyvä mieli kun näkee vielä tällaisiakin sidottavan ja ihan kalastus käyttöön. Hyvä juttu ja niin on sidoskin.


KommenttiPerho joka söi lohikaloja - 04.02.2007

Kiitoksia kovasti kommenteista!Kyllä noiden materiaalien pitäisi pysyä kiinni,ne on vahvistettu pikaliimalla jo ihan senkin vuoksi että perhosta tulisi kestävämpi.


Kommenttiplayer - 04.02.2007

Liian pitkä nicci, luopuisit tuon pikaliiman käytöstä, kyllä se perho koossa pysyy lakallakin. Pikaliima kuuluu putkiin, ei noin hienoon perhoon.
Tulee jotenkin mieleen ettet vaan ole ollut Syrjäsen Laurin opissa, tuo siipi kun on eräänlainen oppikirjamalli. Kaikki siipeen laitetut kaistat erottuu. Reseptistä, aivan aiheellista pudottaa pois trappi, se on turhan tyyristä tavaraa.

Nyt oikein jään odottamaan mitä on lisää tulossa.


KommenttiPerho joka söi lohikaloja - 05.02.2007

En ole Laten opissa ollut,Äikkään Mikiltä olen jotain oppia ja vinkkejä sidontaani saanut,miehen kun olen tuntenut nuoruusvuosista asti.Muuten olen itse-oppinut sitoja,mitään kursseja en ole käynyt.Arvata saattaa kuinka monta kertaa on menty persaus eellä puuhun ja senkin jälkeen vielä opittu kantapään kautta.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?