Green Highlander

KommenttiFly Tyer - 02.02.2007

Tässä on mun eka blind-eye koukkuun sidottu perho. Siipi meni aika lailla pipariks ja samaten häkilät.

Kommentit

Kommenttiplayer - 09.02.2007

Kriitinen kaveri, itselleen...
Ehkä olisi syytä havaita onnistumiset. Naitokset on onnistunut, materiaalien korvaus on asiallinen etenkin kun hanhi ja kalkkuna ei naittaannu keskenään samalla tapaa kuin trappi ja hanhi. Muutenkin uuteen koukkutyyppiin (sittislimpparikoukku) sidonta ei ole niin helppoa alkuunkaan kuin voisi luulla. Kumminkin jos ottaa huomioon vielä senkin ettet ainakaan esille ole laittanut montaakaan levysiipistä, voisi olla aihetta tyytyväisyyteenkin. Esimerkkinen asia tämän perhon laittaminen esille. Siksipä on ihan pakko nostaa miehelle hattua.

Jokseenkin arvaan sinun tietävän jo mitä korjattavaa perhossa on. Ainakin siiven latvat kannattaa jättää rauhaan jatkossa... koska pyrstön crestiä voi muotoilla jälkikäteenkin lämpimänveden tai höyryn avulla (höyryn parempi vaihtoehto). Jos tuntuu pienikin epäilys että hups tuli liian vahvat pohjat kierrettyä jatkeeseen tai runkoon, niihin tulevat silkit kannattaa puolittaa. Harrastajat ei yleensä lähde ostamaan 150 euron viidakkokukon niskaa joten jos haluaa sivuille jotain, kesäsorsa käy ihan hyvin.

Joten, älä menetä kärsivällisyyttäsi, tässä on erinomaisen hyvä perho lähteä parantamaan.


KommenttiJ-L - 09.02.2007

hyvähän tuo on...voi kutsua jo Green Highlander;iksi...nykyään kun näyttää ettei muunnoksilla ja alkuperäisellä ole muuta yhteistä kuin rungon väri,mutta kuten olin kirjottelemassa niin hyvää jälkeä.


KommenttiFly Tyer - 09.02.2007

player: kysyisin mitä tarkoitat tuolla "Ainakin siiven latvat kannattaa jättää rauhaan jatkossa"

Ja sitten voisiko joku antaa linkin josta saa tuota kesäsorsaa suht edulliseen hintaan? Oon sitä ettiny mutta ei oo löytyny kuin tuota saman tapaista morsiosorsaa.

Kiitoksia tähän mennessä tulleista kommenteista. Lisää otan mielellään vastaan.


Kommenttiplayer - 09.02.2007

Siiven latvat oli minun silmään liian tasaiset, nyt kun kysyit oli pakko zoomata lähempää, luulin aluksi että ne on typistetty. Eli korjatataan (pahoitettelen), pyri saamaan siiven latvat noudattamaan crestin muotoista linjaa, nyt se on liian suora. Sitä minkä minä käsitän kesäsorsaksi on kait sama asia kuin morsiosorsa. Sidoin just siipeen tavaraa jonka hinta oli 2,5 euroa, pikkupussukassa lepäsi neljä höyhentä.

Niitä on hankittu SpeyClavesta sekä Tampereen SporttiPekasta (< maksamaton mainos, jos ei ala reiluja alennuksia tulemaan en mainitse kenellekään enään yhtään mitään ja alan sitomaan piip-liikkeen materiaaleilla).

Jos näiden sivujen sponsorilla on morsiosorsaa se kelpaa.


KommenttiFly Tyer - 09.02.2007

Ahaa, oon luullu että morsiosorsa on eri kuin kesäsorsa. Kyllähän sitä sitten löytyy. Kiitoksia playerille!


KommenttiJuutuan pimeänsoutaja - 09.02.2007 (Muokattu 9.2, 17:59)

Hyvän näkönenhän tuo on ekaksi blaindari-perhoksi. Onko tuo gutti muuten jonkin sorttista suonilankaa? Erehdyttävästi näyttää samalta kun meikäläisen poronsuonilanka...
Niin ja häkilä on imho aivan liian tuhti, mutta oletettavasti tätä jo tuossa itsekin kritisoit. Joten ei muuta kuin uutta penkkiin ja edellisestä parantaen.


KommenttiFly Tyer - 09.02.2007

Juutuan Pimeänsoutaja: Gutti on ihan tavallista monofiiliä, mutta se näyttää kieltämättä kuvassa joltain aivan muulta.

Joo toi häkilä on kyllä liian tuhti. Schlappen vaan tuppaa oleen sellasta että nipusta löytyy muutama vähän lyhkösimmillä siikasilla varusteltu höyhen ja loput on aivan liian pitkiä.

Tän perhon jälkeen on tullut pari blaindaria sidottua lisää ja ne on onnistunu kyllä omasta mielestä paremmin kuin tää. Varsinkin siiven ja häkilöiden osalta. Lisään niitä tänne jahka kerkiän.


KommenttiMato - 09.02.2007

Sanokaahan joku kuningas harjusperho


Kommenttikorpikalle - 11.02.2007

"Mato, eilen.
Sanokaahan joku kuningas harjusperho"

Asiasta leivänpaahtimeen :)

No mutta asiaan. Hyvältähän tuo näyttää ja tuosta on hyvä parantaa, nyt kun näkee että taitoja ainakin riittää :) Kai tuossa joitain kosmetiikkavirheitä on , mutta ne on helppo korjata. Jatka vaan samaan tahtiin.


KommenttiMato - 11.02.2007

Korpikalle: mitä pienistä kun pienetkään ei meistä.
Ja itse perhosta sanoisin semmosta, että kurkku häkilä on turhan tuuhea minun silmään, mutta kyllä tuolla kalaa varmasti saa. Vuodenajoista viellä semmosta, että syksyllä tuo voi olla turhan värikäs.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?