Silver Grey(muunnos)

Kommenttitapio - 06.02.2007

Antakaa palautetta sidonnasta. Tiedän että siipi kusi aivan täysin mutta laitoimpa nyt kuitenkin ihan kehitys mielessä perhon tänne, että saisin kommentteja paremmin asian tuntevilta.

Kommentit

Kommenttiplayer - 14.02.2007

Vai meni alussiipi kät.... Kuitenkin näyttävä lopputulos. Josko vaikkapa muut antaa tarkempaa analyysia perhon onnistumisesta.

Varmaan muilta löytyy antaa paremmat neuvot mutta..
Kun noita tippet:jä kokeilin alussiipinä, tuo taitoskohta oli niissä kurkkuhäkilän päällä. Itseasiassa se taitos oli vieläpä erisuuntaan. Taitoksen tein irrallisille tippet:lle. Mutta kun kyseessä oli runko ilman dubbing:ia sekä eri koukku.

Niin, kun kerran amatöörinä ehdottelee, tarjotaan vaihtoehdoksi dubbauksen ohennus sekä sen taitto/harjaus alaspäin. (Hämärä muistikuva hahmottaa joitain tapauksia joissa kurkkuhäkilä on koottu irtosikasista, jolloin siiven kiinnityskohta saadaan matalammaksi)


Kommenttiillu p - 17.02.2007

En ole experttti, mutta siivessä on jotain "mätää". Tippetin ei tarvitsisi varmaankaan näkyä noin selvästi. Runko on ainakin tasainen. Pyrstö on aika pysty, mutta eiköhän se vesi kaada sen.
Olen muuten itsekin tekemässä Silver Greytä ja siipi vie minulta kohta hermot. Siivessäni on myös alussiipenä ripaus tippettiä ja lisäksi oranssia oravaa. Nämä istuivat helposti. Naitin elämäni ensimmäisen naitoksen valk., kelt., ja vihreästä hanhesta. Senkin sain istumaan suht` hyvin. Ongelma on seuraavassa kerroksessa. Kultafasaanin pyrstösiikasia laitoin 3 puoleensa sekä lopuksi Gadwall (piruuttani laitoin muuta kuin mallardia). Nämä viimoiset ainekset laitoin niinkuin hanhen päälle. Kysymys kaikille minua viisaammille kuuluukin: missä suhteessa siipimateriaalit pitäisi olla ? Pitääkö ne olla kaikki samassa kerroksessa vai ovatko ne osittain toistensa päällä ?
Kuva kertoisi nyt enemmän kuin sata jänistä.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?