Lady M (muunnoksia)

Malli 1

Kommenttiplayer - 10.02.2007

Perhon resepti löytyy Suomen Kalastavimmat Perhot -kansiosta. "Joka sään suotuperho Tenolle ja heittoperho Alakönkäälle." Edellinen on teksti perhon käyttöpaikasta sekä ajankohta heinä- ja elokuu.
Ainokainen proto Lady lähti Bogdanoff:n Manulle, siksi nämäkin ovat koekappaleita. Alkuperäisestä eroaa rungon alustukset, sivuista poistui haikara ja undulaatti(?). Kurkkuhäkilät on esikuvaansa pidemmät koska alkuperäinen taulukoukku (Bartleet) vaihtui kalastuskoukkuun. Tippetin toin esille siivestä varhaistrendikkääseen Miami Vice aikakautiseen Draken-asentoon.

Kommentit

Kommenttiillu p - 17.02.2007

Kylläpäs perät erottuvat selkeästi. Muutenkin mielenkiintoinen värimaailma.


KommenttiJuho_K - 17.02.2007

Komea perho ja laadukasta sidontaa. Mittasuhteet kunnossa. Tämä perho on aivan uusi tuttavuus minulle, rungon väri on erikoinen, tai vähän käytetty. Siivessä on mukavasti väriä ja se täydentää sidoksen. Ei muuta kuin uittelemaan.


KommenttiJ-L - 17.02.2007

Nätin näköisiä ja varmaankin kalastavia jos ovat kirjaankin päässeet,MUTTA Petri mihin on jäänyt levysiipisten teko?
KommenttiJML - 17.02.2007

Morsiosorsaa toisin pitemmälle ja alussiivessä bucktailia pidentäsin kans vähän.. Tässä on hienot värit kyllä. Muotoa kaipais ehkä vaan enemmän siiven osalta..


Kommenttihc_flyfisher - 17.02.2007

Katohan perkules, näppärä perho... ;)

Hieman naisellinenhan tuo runko on, että en kyllä itse kehtaisi siimaani tuota sitoa. Siinähän menisi miehekäs Hardcore maine. Ei vaan! Juksasimpas! On kyllä pirun nätti ja kalastavan oloinen sidos. Plussaa ainakin minulta saa se, että juuri tuo rungon väri on varmasti hieman erikoisempi tuttavuus lohelle ja muille mönkiäisille tuolla joen pohjukoissa. Asiaa! :D


KommenttiJuho_123 - 17.02.2007

Hieno sarja! Naisellinen ja täten varmasti toimiva, kuten kauniit yleensäkkin.. :)

Oleppas valppaana tsekkaileen mailias.. ;)


Kommenttiborsse - 17.02.2007

Tunnetuin tämän värisen rungon omaava perho on Kirpa, kehittäjää en nyt muista. Perho on tunnettu hyvänä taimenperhona pohjoisen kirkkaissa vesissä, mutta on sillä saatu lohia tenolta ja näätämöltä.
Itse olen sitonut tuolla lailla tippetit Mustaan aaltoon ja jokunen titti on tarttunut, mutta harrit on kelpuuttanut sen isoinakin sidoksina, tenolla 2/0 sidoksella on yläkönkäältä saanut harreja.
Sidosten silhuetti on tyypillinen sitojalle ja tämä kaksoiskierre näyttää olevan myöskin sitojan "trendi". Tuo vaaleanpunainen suikale tuolla vyön takana kyllä häviää kalastuksessa tuonne vyön taakse, voihan se sieltä heikosti vilahdella esille, mutta jos sen haluaa iskuåisteeksi sitoa se on hyvä tuoda vaikka vyön eteen tai korvata tuo strutsi mustalla villalla tai dubbingilla.
Tällaisten "tyttömäisten" värien kanssa kannattaa kokeilla onnea päiväsaikaan ja kirkkaissa vesissä, siihen viittaisi tuo pitkä neonvihreä perä.


KommenttiAarne_k - 17.02.2007

Juu... *Wink* Sivutapsiin. ;)


KommenttiPerho joka söi lohikaloja - 18.02.2007

Jaaha,player on taas vauhdissa.Siistiä ottipeliä tulee tuutin täydeltä.Näitä rasiallinen ja ens kesänä "kahvat kaakkoon" ja kohti lohijokia!


Kommenttiolof - 19.02.2007

Tästähän tulee ihan mieleen eräs Kitkajoen taimenperho. Niikkosen makiainen. Toimii heinäkuun loppu puolella kun illat hieman hämärtyvät..


Kommenttiplayer - 20.02.2007

Mökkeiltyä tuli..
Näistä 1 ja 3 versiot päätyi manu:lle, kai niillä sitten soudetaan harria Tenolla.
Päätin laittaa aatelismuijalle alle jotain väriä, tiedähäntä toimiiko vai ei. Ei pitäisi ainokaisia kappaleita antaa pois kun, joutuu itselle tekemään testiperhoja lisää.

JL, levysiivet ei ole unohtunut, tähän aikaan täytyy viritellä kalastusperhoja. Ennen mökkireissua tuli nykerrettyä yksi levysiipi, mikä päätyi testirasiaani.

olof, taimenelle tämä voikin olla hyvä... jotenkin nyt jälkikäteen lohelle ajatus on alkanut karsastaan mieltä.

JML, 2 versio on heittoperho, muut lähti soutukäyttöön.

Aarne, liian pitkä nici, ill, JuhoK ja HooCee, kiitos Ladylle annetusta huomiosta.

Borsse, jotta näitä etelänperhoja tulisi lohiparonikisaan epäsuhtaisesti, laitatko jonkin toivereseptin mistä teen sinulle parit versiot.

Juho123, katsotaan kun ehditään.


Kommenttiplayer - 22.02.2007

Jaha.. kiitos kommenteistanne, palaute on aina tervetullutta.


Kommenttiplayer - 23.02.2007

Lisäänpä kiusallani...
HooCee, hardcore-maineesi meni sen siliän tien kun paljastui että sidot perhoja. Tosi hardcore-mies mirkelöi ratakiskosta turskapilkkejä.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?