Kokeilu 6

Kommenttihc_flyfisher - 14.02.2007

Kokeilusarjan kuudes sidos, mielestäni kolmosen jälkeen onnistunein! Tähän sidokseen hain tuntumaa siten, että mietin minkälaisen perhon haluaisin syödä, jos olisin lohi. Pitkän pohdiskelurupeaman jälkeen tulin siihen tulokseen, että siinä perhossa pitää olla ainakin keltaista, mielellään vielä hohtavaa sellaista. Sitten siinä pitää olla myös rusehtavia sävyjä, kuten esimerkiksi viininpunainen. siinä täytyy olla selvästi erottuva hopeinen kierre ja mielellään vielä ruskean sävyinen kurkkuhäkiläkin. Siipi nyt voi olla jotain maan ja joen väliltä, mutta kuitenkin siinä täytyy olla muutama karva ja höyhenen siikanen. Kiitos!

Kommentit

Kommentti-manu- - 25.02.2007

"siinä täytyy olla selvästi erottuva hopeinen kierre..."

Tämän herran edesottamuksista ei voi muuta kuin tykätä.Hyvä meininki!

Tekaseppa sama perho,mutta HYVIN OHUELLA hopealla ja laita perholle nimeksi: Täytyy Olla

-manu-


Kommenttiplayer - 25.02.2007

Kyllä, peesaan manua. Huippu kehitystahti sidotaan tämän talven aikana, kaupan päälle todella hienoja perhoja esille.


Kommenttiborsse - 25.02.2007

Nyt kun olet jo muuttunut loheksi, tai ainakin makuaisti on jo kehittymässä siihen suuntaan, niin mieti vielä, koska tämä kannattaisi ottaa makupalaksi, tässä pieni vinkki. Tarjoillaan aamuisin sellaisella cumuluspilvi keleillä ja sellaisessa paikassa jossa aurinko ei suoraan paistele jokeen, pohja kivinen kirkas ja vesi kirkasta kylmää, niin melko varmasti lohen suupielet kastuu, enkä nyt meinaa ainoastaan tenon vedestä. Ruskearunkoiset olleet hyviä sillä kelillä.


Kommenttihc_flyfisher - 25.02.2007

-manu-: Toiveesi on toteutettu!

Kiitoksia vain! :D


KommenttiPintaperho - 25.02.2007

tuo on niin täydelline ko olla ja voi, mutta päätä vois pikkasen siistiä, mutta se ei varmaan kalan tuloon vaikuta :D


KommenttiPäde-Veikko - 25.02.2007

Todella sievä yleisilme tällä perholla !
Pään viimeistelylle te ette malta antaa aikaa ennenkuin lisäätte/kuvaatte perhot.
Kaunis lopputulos pitää kruunata huolellisella lakkauksella.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?