Sunray Shadow Muunnos

Kommenttihartsa - 20.02.2007

Kopsasin (suurin piirtein)koukulle ton paljon puhutun perhon, tosin yhtäpitkää siipee en tohtinut laittaa kun putkareissa käytetään, mutta aavistuksen pidempi(kuin normi perhoissa) kuitenkin. Lähinnä rungossa koitin ns. lahjapaperin suikaleita(niitä hiukan violetin sävyisiä, Siis sitä Sellofaania) Hopean litteän tinselin päälle ja se miks noin tiuhat kierteet, yksinkertasesti haen kestävyyttä rungolle.

Kommentit

Kommenttiillu p - 03.03.2007

Kylläpä sellu kiiltelee kirkkaasti. Hieno.


Kommenttiplayer - 03.03.2007

Kymiläispyyntö, toimii siellä kun hetki on sopiva. Tarjotkaapa tuota meritaimenelle keväällä. Runko miellyttää muutenkin tekno-inssin silmää. Perho on hienosti sidottu.


Kommenttiborsse - 03.03.2007

Kokeilin tuollaisen efektin saamista hopeatinselillä ja Uni-Mylarin helmiäisvärillä (pearl) ja aika ovelan näköinen siitä tulikin, en tietenkään tiedä näyttäisikö luonnossa samanlaiselta kuin tuo runko. Perhohan on hyvännäköinen ja mallikkaasti sidottu, mutta jotenkin tuo häkilän väri ei sovi tuohon, jotain muuta, ehkäpä kelta sävyinen vaihtoehto?


Kommenttiplayer - 03.03.2007

borsse, vielä makoisampi se on sillä ohuella sellofaanilla. Vielä lisää sellofaanista saa irti laittamalla sen alle väriä, punaista tai sinistä tinseliä. Punainen toimii lämpimillä ja sininen kylmillä keleillä.


KommenttiMaSi - 04.03.2007

Olisikohan tuo sellofaani toiselta nimeltä Iiriskalvo, jota saa kirjakaupoista rullatavarana tai kukkakaupoista sopivasti puhumalla. Isosta arkista tai rullasta leikkaamalla tarpeellisen kapeaksi nauhaksi saa mitä oivallisinta runkomatreriaalia ei vain lohi- vaan myös taimenperhoihin. Muistettava kuitenkin laittaa alle juotain playerin suositusten mukaista väriä. Kiitos borsse ja player hienoista ja opettavaisista kommente4ista.


Kommenttiplayer - 04.03.2007

MaSi, se Iiriskalvo kelpaa aivan mainiosti. Tuota pohjustusta on käytetty ainakin Kotkan Kertussa.


Kommenttihartsa - 04.03.2007

Erittäin makoisan yhdistelmän rungosta saa myös helmiäis mylar nauhasta, kun kierteenä käyttää fluorisoitua siimaa taikka vinylribbiä.(esim. musta siima tai musta vinyl rip, on makia)
Tätä yhdistelmää näkyy käyttävän paljon Eero Soininen, varsinkin maasarjan perhoissa. Iiriskalvosta en oo kuullukkaan, mut hyvin vois olla sama tavara, mut sellofaani on rullatavaraa.


Kommentti-jyke- - 05.03.2007

Pitääpä tästä lähteä kirjakauppaan vähän ostoksille... niin ja hakea tiimarista samalla sitä punaista metallilankaa...

Tuommoinen perho pitää sitoa kyllä itsellekkin. Hyvän näköinen.


KommenttiVille K. - 05.03.2007

Kappas mikä ilmestys! Aika silmiinpistävä perho tällä sivulla. Mustan siiven ja häikäisevän kirkkaan rungon kontrasti on taatusti ja hyvin tunnetusti ärhäkkää ärsykettä lohille. Tähän perhoon mielestäni sopii tiheä kierre, eikä se ole lohiperhoissa edes mitään uutta. Jo 1800-luvun klassikoista löytyy vastaavaa. Lisäksi se luo kalan näkökulmasta mielenkiintoisen efektin rungolle. Kun katsoo perhoa takaviistosta, näyttää se aivan toisenlaiselta kuin sivusta katsoen. Tämä voikin olla perhon kohdalla kontrastin ohella "se" juttu.

Eipä tuohon kauhean paljon itsellä olisi muutettavaa... Korkeintaan kurkun sitoisin mustasta schlappenista tai kanasta. Pyrstössä kokeilisin myös keltaista Fluorofibreä crestin asemesta.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?