Lato Karoliina (muunnos)

Kommenttiillu p - 22.02.2007

Perhokalastuslehdessä 1/05 oli esillä Lato Karoliina. Perho pisti silmään kauneudellaan, joten tässäpä minun versioni kyseisestä ottipelistä pienellä reseptimuokkauksella varustettuna. Hallitseeko kalliokettu liikaa kokonaisuutta ?

Kommentit

Kommenttiplayer - 05.03.2007

Oikein hyvä, kettua ei ole liikaa. Kaiken puolin erittäin siistiä sidontaa. Pidän tästä perhosta vaikka en sitä itselleni ole kalakaveriksi sitonutkaan.


Kommentti-jyke- - 05.03.2007

Hyvä on, niinkuin tuo playeri jo sanoi siistiä sidontaa eikä tuo kettu liikaa hallitse...


Kommenttiborsse - 05.03.2007

Siisti on. Mutta miksi tuo valkoinen näyttää "neitimäisen" punaiselta? Onko valo tehnyt tepposensa, vai onko valkoisen alle sidottu jotakin värillistä? Edellisen Lato Karoliinan kanssahan tämän käyttöaikaa ruodittiin, eli heinäkuun lopussa pilvisiä ja sateisia päiviä, eikä joka vuosi otillaan. Tästä kannattaa tehdä myöskin sellainen malli jossa runko on fosforoivaa valkoista, eli Kiinansilkin runkomalli (Erä-lehti 2/07), ja lisätä hieman väriä siipeen, etenkin kirkasta punaista ja keltaista karvaa ja hyökätä joelle aamuyön tunneille kuulakkaana kesäyönä. Koukku markkinoiden paras!


Kommenttiillu p - 05.03.2007

Valokuvauksen kiroja vain. Runko on ihan valkoista. Alustettu hologrammihopeatinselillä.
Huomasin Erälehdestä Kiinansilkin ja mietin, kumman tekisin. Fosforoiva valkoinen ei kuitenkaan ole vielä päätynyt ostoslistaan, joten Lato oli valintana.
Kokeillaan punaista ja keltaista oravaa vaikka.


Kommenttiborsse - 05.03.2007

Se kiinansilkin toimivuus perustuu juuri tuohon fosforoivaan runkoon, eli tavallisesta silkistä sitä ei kai kannata kokeilla, tai taas?


Kommenttiillu p - 05.03.2007

Glo yarn ei taida korvata kiinansilkkiä ?


Kommenttiborsse - 05.03.2007

En tiedä? Mutta GloFloss korvaa. Voihan sitä kokeilla, jos tuo Glo yarn näyttää pimeässä vaaleanvihreältä sen jälkeen kun se on valossa ollut.


Kommenttiplayer - 05.03.2007

Tästä Latokaroliinasta innoituksen saaneena väätelen juuri valkorunkoista perhoa. Laitoin siinä kylläkin silkin alle sinistä tinseliä takaosaa ja punaista etuosaan. Mahtokohan tulla totaali moka? Kun tosiaankin hakusessa on runko jonka takaosasta tulee märkänä sinertävä ja etuosasta punertava. Silkkiä on normaalit kerrokset taakse/eteen. Mutta siis väriä siipeen....
Ei valkorunko toimi Kymilläkään joka vuosi, sattumakaloja tai sitten joka kolmas, mutta kukas sen ennakkoon tietää.


Kommenttiborsse - 05.03.2007

Player lopeta sen valkoisen kanssa pelaaminen ja odota sitä pakettia. Sieltä tulee "aito" Kiinansilkki, oikealla reseptllä sidottuna.


Kommenttiplayer - 05.03.2007

Lopetin jo... enkä ollut tyytyväinen lopputulokseen, hyvä jos tulee aitoo tavaraa. Karmee suti tuli tehtyä, pakko lähteä "oravametsällä" tilipäivänä. Tuleeko reseptit kans?


KommenttiSalar - 06.03.2007

Siistihän tuo!

Tässä oma versio Lato Karoliinasta.


Kommenttiillu p - 06.03.2007 (Muokattu 6.3, 17:33)

Siinähän onkin tuo crestkin pyrstössä, niinkuin alkuperäisessä kuuluukin. Koukkukin isompi. Platinafasaanikin taitaa olla ? Jos vielä kotimainen oravakin ja fosforoiva silkki, niin sitten onkin kaikki aitoa ja ehtaa. Eikun macaw taitaa puuttua.
Paremmalta näyttää tuollaisessa isommassa koukussa.


KommenttiSalar - 06.03.2007

Terve,

Kuvan sidoksen koukku on 1/0 LW. Tuo on sidottu Wanhat Suomalaiset Lohiperhot - kirjan respetin mukaisesti ja siinä ei kyllä fosforoivasta silkistä puhuttu, tuo on tehty ihan perusvalkoisesta silkistä. Ja kyllä, macawit unohtuivat...


Kommenttiborsse - 06.03.2007

Joo, ei Lato Karoliinaan fosforisilkki kuulukaan, me kun innostuttiin jo muutoksen tielle.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?