Perho

Kommentti-jyke- - 28.02.2007

Tuommonen tälläkertaa.

Kommentit

Kommenttiseppä - 15.03.2007

Äkikseltään näyttäs, että siiven ja pyrstön mitat ja rakenne ei ihan kohillaan; siiven rakenne väärinpäin ja pysrtö näyttäisi liian pitkältä. Mutta pään sitominen on onnistunut hyvin


Kommentti-jyke- - 15.03.2007

No ei ihan... pää oikeastaan ainut mikä on onnistunut.
Täysin kehitys perho, vaan tuossapa tuo nyt on...
Mitä merkitystä tuolla siiven rakenteella muuten on kalastuksessa, vaikuttaako se esim. uintiin tai johonkin...


Kommenttiillu p - 15.03.2007

Siis aivan teoriapohjalta: -Epäilen, että perhossa ei ole elävyyttä. Catteredista en tiedä, mutta näyttää aika jäykältä materiaalilta. Olen nähnyt harvarakenteisia siipiä, mutta jotenkin tulee sellainen tunnelma, että jotain puuttuu ???
Nimimerkillä "Halu osallistua keskusteluun, vaikka kaikki perusteet eivät ehkä ole hanskassa."


Kommenttiplayer - 15.03.2007

Jaa onko siivellä merkitystä... Siipi uittaa, runko kalastaa. Tosin on nähty lohiperhoja joista siipi on syöty pois lähes kokonaan, mutta silti kelpaa lohelle.

Aika maukas olisi siipi jonka etuosa on suhteellisen tukeva (1/3), seuraava kolmanes taipuisa ja viimeinen kolmannes elävä. Käytännössä siipi on päältä katsoen pikkukalan muotoinen.

Samoilla linjoilla perhosta, elävyyttä häkilään (vaihto kukkoon). Sidonta jäljessä ei huomauttamista, hieno pää.


KommenttiJuho_123 - 15.03.2007

Jep, noin se on niinkuin pete sanoikin, eli: Siipi uittaa ja runko kalastaa.. Toisaalta olen kuullut puhuttavan, että olisi saatu pitkällä mustakeltaisella kettusiivellä kalaa, jossa ei ole ollut mitään muuta koukulla, kuin pitkä siipi ja pari oravan karvaa kurkkuna.. Se teki varmaan tehtävänsä uintinsa ansiosta, joka laukaisi kalan iskurefleksin. Toinen ääripää on todella jäykistä materiaaleista sidottu lohiperho, joka on värikäs ja monen muotoinen.. Sekin voi laukaista kalan iskurefleksin, vaikkei uintia olisi lainkaan.. Kakspiippuinen juttu, sanon mä...

Mutta kuitenkin itsekkin olisin vastaavaa mieltä kuin suurinosa muistakin.. Eloa perhoon enempi! Kurkku vaikka siniseksi kukoksi ja siivestä itse saattaisin tehdä seuraavanlaisen.. Alle vaikka jotain karvaa (vaikka oravaa) ja niiden päälle levyt kultafasaania (tai sekasiiveksi, kuten soutuperhoissa), sitten nuo mallardit siiven katteeksi (n. 2/3 siiven mitasta) ja sarviksi kaksi KFn vihreän vartalohöyhenen siikasta. (samalla tapaa kuin palola oli sitonut tuohon red drummonddiinsa...)
http://perhorasia.fi/images/big_images/20241.jpg
Tai sitten ne sarvet voi pudottaa sinne oravan sekaan..


Toivottavasti tuosta oli jotain hyötyä.. :) Kyllä asioiden setviminen on kivaa.. :D


Kommentti-jyke- - 16.03.2007

Kiiitoksia kommenteista.
Eihän perho välttämättä siipeä tarvi ...eikö se simo lumme sitonut aikoinaan perhon nimeltä comet, jossa ei ole siipeä lainkaan.... ja kai sillä on kalaa saatu?

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?