Oliivin Uitto

Kuva 1

Kommenttiillu p - 02.03.2007

Henkilökohtaisesti en pidä villalankarunkoisista perhoista. Niissä ei ole esteettisyyttä eikä muutenkaan silmäniloa. Kierrätys on kuitenkin päivän sana, joten rauskat villasukkani saivat uuden muodon.

Kommentit

KommenttiJuho_123 - 17.03.2007

Hieno on pärho! Siivetkin näyttäisivät tästä suunnalta aika hyvän kattolaskuisilta, tosin ehkä etu/taka rohviilista saisi paremman kuvan..

Hyvät sidontaohjeetki olet jaksanut vääntää, plussat niistä.. :D

Ainut mikä minun silmiäni vaivaa, on nuo KF niput.. Pyrstössä omaan makuuni ehkä hieman liian paljon (vaikuttaa mielestäni aika radikaalisti uintiin..) ja kurkku on vielä vissiin taittamatta Rhäkilän suuntaiseksi? Sen saa peukalolla painamalla takaapäin ja kurkku samalla levenee myös sivuille.. Tämän voi tehdä siis jälkeenpäinkin vielä.

Nuo taasen ovat sellaisia minun omia höpinöitäni, joissa ei välttämättä ole mitään todellista perää, mutta ne ehkä tekisin toisin.. :)

Hieno perho se on.. Itse olen alkanut pitämään villalangoista, etenkin spey perhoissa, joissa pitää saada mahd. ohueksi ja litteäksi se villa.. Eikä pöyhiä&hajottaa kuten yleensä lohiperhoissa..

-Juho-


Kommenttihc_flyfisher - 17.03.2007

Jeah. Ensinnäkin sidontaohje on aivan loistava! Plussaa siitä! :D Ja itse perhosta: Tässä on joitain samoja piirteitä, kuin tuossa minun Vihreässä klaanissani... ohhoh onpa muuten hieno ja salaperäinen nimi. No, kuitenkin samaa henkeä löytyy. Voisin nimittäin samana ajankohtana laittaa minun perhoni uimaan, tai yhtälailla tämän sinun. Mielestäni tämäkin on oiva valinta alkukauden kylmään veteen. Vrt. manun suosikkiperhoja kylmään veteen, Lohenkalastajan käsikirjassa sivulla 184. Sieltä löytyy heti ensimmäinen ylhäältä vasemmalta, oliivin sävyinen kaksihaara. Eli varmasti tämäkin toimii... onhan tässä oikein räikeä iskupistekin! hyvä illu.p!


KommenttiJML - 17.03.2007

Rungon värit todella hyvät.. ja sidonta on mallikasta!! Pitää itekki tästä tehdä poksiin yks! Toimii varmasti..


Kommenttiplayer - 17.03.2007 (Muokattu 17.3, 22:18)

No ndii.. Eiks pojat tienny miten opet tekee taikoja perhoilleen? (=sidontaohje) Minullakin on pussillinen koiran purkamia villatuotteita.

Eipä ole juurikaan lisäämistä edellisiin kommenteihin. Oikein hyvä malliesimerkki ottavan perhon sidonnasta, sekä hyvästä sidonnasta.

Mietin hetken mitä erikoista oli kuvissa... mutta siinähän on osa reseptistä taustalla.


Kommenttiillu p - 18.03.2007

Kiitos kommenteista.
Tämä perho syntyi hetken mielijohteesta. Silkkirunkoisia kun väsää putkeen muutamia päiviä, niin haluaa välillä hemmotella itseään vähemmän pikkutarkkuutta vaativalla sidoksella. Tämä oli sellainen vekkuli silmäkulmassa tehty terapeuttinen perho.


Kommenttiborsse - 18.03.2007

Muuten sopusuhtainen heinäkuun perho, mutta tuo metso hyppää silmille kovalla kontrastilla, joten pakko siirtää elokuun aurinkoisiin päiviin.


Kommenttiillu p - 18.03.2007 (Muokattu 18.3, 16:05)

Asiasta kolmanteen. Tein juuri Ramilokki-nimisen lohiperhon. Resepti löytyi eräältä cd:ltä.
Hela: hopea+fl.oranssi silkki
pyrstö: crest
Vyö: riikinkukko
runko: hopea-vihreä dubbinki-hopea(3-os.)
kierre: hopea+fl.oranssi silkki
häkilä: vihreäkukko+ keltainen helmikana
siipi: valkokärkinen orava+keltainen orava+crest
sivut: viidakkokukko(kuvassa ainakin aika pitkinä, vähän yli puolen rungon
pää: musta
Onko kellään kokemuksia tai tietoa tällaisesta perhosta ?


Kommenttiborsse - 18.03.2007

Runko vaikuttaa sellaiselta jota kutsuttiin vihreäksi Mar Lodgeksi. Ylätenolla ja inarinjoella käytetty.


Kommenttiborsse - 18.03.2007

Tuossa olisi kuva siitä vihreästä Mar Lodgesta, toissakesänä kalansuussakin käynyt.


Kommenttiillu p - 18.03.2007

Tässä on kuva minun Ramilokista. Cd-levyn kuva oli niin tumma, ettei erottanut, minkäsävyistä vihreää olisi pitänyt käyttää. Todennäköisesti valitsin liian kirkkaanvärisen runkodubbingin.


Kommenttiborsse - 18.03.2007

Tuollaista kirkkaanväristä vihreätä kannattaa kokeilla kovissa virroissa jossa vesi näyttää vihreältä, ja silloin kova auringon paiste.


Kommenttiillu p - 18.03.2007

Pistetään korvan taakse !

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?