Keräsen mielestä paras hänen suunnittelemansa malli, hyvä yleisperho. Parhaiten toimii kuitenki pilvisellä.
Oikein hyvän näköinen kalastusperho. Tästä ei voi kuin pitää. Sopivasti siipeä koukkutyyppiin nähden, taitaa mennä soutuperhoksi vaarille?
Tästä täytyy tehdä omaankin rasiaan sopivat versiot molempiin tapoihin omansa soutuun sekä heittoon.
Oikein hyvä! Perho juuri minun makuun.
Ei tuon jatkeen ja vyön tarvitse kalastus perhoissa olla niin justiin ja runkon epätasaisuushan on kalastuksessa vain eduksi.
Kiitoksia kehuista.
Potsille: silkkeihin pitää yrittää panostaa vielä enemmmän jatkossa, penkissä perhot näyttää tasaisilta ja hyviltä, mutta kuvat paljastaa omaankin silmään epätasaisuuksia.
Player: Vaari se sai samanmoisen jo itselleen.
Siitä kun Kuusiniemen rannasta lähdet matalanveden aikaan klo21 ja aurinko on mennyt yläkönkään takana tuntureitten taakse, mutta rajavartioston rinteeseen paistaa vielä auringon kajo, niin toimii.
Sististi ja hyvällä maulla sidottu kalastusperho.
Tuon rungon kanssa onkin mielenkiintoista, kun se sidotaan silkistä, niin kaikki yrittävät sitoa sen mahdollisimman tasaisesti ja kun se esim. sidotaan dubbingista, niin kaikki yrittävät harjailla sitä mahdollisimman epätasaiseksi?
Ei kalastusperhon pidä olla samanlainen rungoltaan kun näyttelyperhon, kuten jyke jo mainitsi! Voisi verrata näyttelykoiraa ja metsästyskoiraa.
Alkuperäisessä Keräsen perhossahan ei ollut viidakkokukkoja ja siiven katteena eli päällyssiipenä oli jotain caldwaldin tyyppistä siipeä. Kuva perhosta löytyy Jyrki Kamulan kotisivuilta kohdasta soutuperhot jossa se on tauluun laitettu.
Itse olen katsonut reseptin, tästä Wanhat suomalaiset lohiperhot-kirjasta, mutta tässä sidoksessa siipeä on yksinkertaistettu materiaalien puutteista johtuen. Kirjassa mainitaan että Keränen olisi käyttänyt harmaata helmikanaa joissakin malleissa siiven päällä.
Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?