Black Doctor (karvasiipinen)

Ja tuo tumma alue punaisen kauluksen alapuolella on vain varjo. Uskokaa pois.

KommenttiHäiskä - 08.03.2007

Karvasiipinen versio tunnetusta klassikosta. Itkeä ja nauraa saa ihan vapautuneesti, koska perho on vain yksi sarjan jäsenistä.

Kommentit

KommenttiJuho_K - 24.03.2007 (Muokattu 24.3, 17:52)

Jaha, nyt ollaan käyty Tenon yleisperhojen sidontaan, vasta tuli sarvijaakkoa, Silver Greytä ja nyt tämä. Kokonaisuutena varsin onnistuneita perhoja, muutamia seikkoja vähän muuttaisin, jatketta lyhentäisin huomattavasti, tippetin määrää vähentäisin ja sitoisin sen irtosiikasista. Noin sidotut tippetit sopii minun mielestä paremmin vähän suurempiin perhoihin. Komeita.


KommenttiHäiskä - 24.03.2007

Juu tuosta tippetin käytöstä olikin tuossa jo aiemmin juttua. Nämä perhot tein samaan aikaan kun ne Silverit, joten vinkki ei vielä näiden kohdalle ehtinyt.


KommenttiJuho_K - 24.03.2007

Kyllä vain, ja sitähän ei tiedä kuinka hyvin toimivatkaan. Onko kesällä Teno suuntana, perhoista vois arvella näin?


Kommenttiillu p - 24.03.2007

Erittäin kaunis perho. Minulla sattuu olemaan vain henkilökohtainen ongelma. En pidä tippetistä tuolla lailla koko ryppäänä. Kalastavuudesta en edes yritä väitellä. Tämä näyttää tappavan houkuttelevalta.


KommenttiHäiskä - 24.03.2007

No mielelläänhän sitä Tenollakin kävis mutta nämä perhot on kyllä menossa myyntiin. Pitäis ensin panostaa lohivehkeisiin niin sitten voisi suunnata lohijoille. :)


Kommenttiillu p - 24.03.2007

Lisäys: kierteet kuin viivoittimella tehdyt !!


Kommenttiplayer - 24.03.2007

Oikein asiallisia kalastusperhojahan nämä ovat, niinkuin edellisetkin oli. Tuosta viisikosta löytyi oma suosikki keskeltä. Vaikuttaa oikein asiallisesti sidotuille sekä jälki hyvää.

Makuasia mutta, jättäisin katteen pois, korvaisin sen ripauksella keltaista karvaa ja mallard:lla. Tosin oliko viimeksikin sama ajatus minulla.


Kommenttiillu p - 24.03.2007

Lisäys nro 2: Jos jollain on varaa lyödä 5 hyvää perhoa samaan kuvaan, voidaan olettaa, että vastassamme on henkilö, jolta syntyy ottiperhoja aivan kuin liukuhihnalta.


Kommentti-jyke- - 24.03.2007

Asiallisen näköisiä black doctoreita.

Varmaan menee kaupaksi! myös lohelle...


KommenttiJ-L - 24.03.2007

Kiva tohtori!...
Perä,jatke,vyö&alussiipi tuntuisi "mukailevan" klassisia mittoja?.Hyvä näin...
Maku asioista en viitti ruveta höpöttelee/väittelemään.Mielestäni tod ottavan näköinen!


KommenttiEvotec - 25.03.2007 (Muokattu 25.3, 16:01)

Hienot on värit perhoissa. Tuo tippetin käyttö alussiipenä on melko taitoa vaativaa hommaa. Tippet pitäisi saada sidottua sellaiseen kulmaan, että se ei edes vedessä makaa rungon päällä. Tällöin se toimii tarkoituksessaan eli kantoa lisäävänä siipenä eikä vain koristeena. Kuvan perhoissa tuo tippet valitettavasti makaa rungon ja vyön varassa jo kuivana, joten sen toimivuus virrassa on melko arvoitus. Tähän seikkaan kiinnittäisin huomiota jatkossa. Oikean kulman ja tekniikan hallintaa ei kuitenkaan löydä kirjoista, vaan on itse opittava, joten tuosta on hyvä jatkaa.


KommenttiHäiskä - 25.03.2007

Ja minä kun melkein tarkoituksella yritin saada tippetin kohtuullisen lähelle runkoa. Näytti niin rumalta pystyssä törröttäessä.


Kommenttisimo - 27.03.2007

todella hieno... istekkin vasta aloitin sitomaan lohiperhoja.... todella hyvin tehty kierre... :D ja muutenkin hyvä.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?