Pupa styling

Sivulta...

Kommentti-Perhostelija- - 09.03.2007

Juu tämmöisen pupan väsäilin joka on saanut alkunsa kaverin perhorasiasta...Kokemuksia ei kyseisestä perhosta juuri ole mutta luultavasti kesän koittaessa pääsee uimaan.Kommenttia vain tulemaan niin tiedän tehdä seuraavasta vielä paremman;)

Kommentit

Kommenttiflybeam - 25.03.2007

vaikea sanoa mitä pitäs muuttaa :D
ehkä toi eturuumiin dubbing vois olla vähä erilailla muotoiltu :D


KommenttiRsi - 25.03.2007

Itse miettisin vielä noita biotseja harjuksen suhteen. Korvaisin ne suikaleilla Scud Back:iä ja vähän vartalon mukaisemmin, ne joustavat tärpissä. Värisävyistä johtuen kun otteja ei voi välttää niin parempi etteivät ne olisi ulkopuolelta rintaevien tai kiduksien takaa.


KommenttiDnm_Dmn - 25.03.2007

Onkohan noilla biotseilla vaikutusta, mitenpäin tämä ui? Varmaan myös luovat illuusion siipiaihiosta ja tuntosarvista.

Muuten on kyllä yksinkertaine ja hieno pupa. Itse vielä vaihtaisin langan oliiviksi jolloin voi tuon silkin jättää pois.

PS. Uni-Cordia käyttämällä perhon saa vielä näyttäämään tuon koukun värin.


KommenttiHäiskä - 25.03.2007

Sinällänsä kyllä hyvin sidottu perho ja dubbing on sopivan pörhösti antamassa illuusiota vauhdista ja räpellyksestä, mutta mielestäni nuo biotsit on kyllä aika massiivisen oloiset.


Kommenttitimppah - 25.03.2007

Jokainen tyylillään. Itse vaihtaisin nuo "tuntosarvet" notkeampaan materiaaliin. Sitten vielä ottaisin yläpuolelta tuota eturunkoa vaikka saksilla vähemmäksi ja nyppisin alapuolelta tuulikarvoja jaloiksi. Hienosti sidottu perho kuitenkin.


Kommentti-Perhostelija- - 25.03.2007

Kiitosta kaikille kommentista.

Kommentti Dnm_Dmn,

-Juu kyllä mielestäni tasapainottaa hiukan että ei 360 kiepitä koko aikaa mut sanokaa vaan joku joka tietää et miten asia on...Kokeilu tämäkin siis ihan että kuinka toimii.Ajoin juuri asiaa että tekisi hiukan suuremman sellaisen illuusion kalalle tuntosarvista,mene ja tiedä parempi vai huonompi,sanottakoon että löytyy ohuemmallakin tehtyjä tuntosarvia,eli kokeilunhalulla tässäkin perhossa mentiin;)

Kommentti timppah,

-Juu kävi mielessä itsellänikin että voisi vähä siistiä päältä tuota dubbingia mutta päädyin sitten ratkaisuun että vedessä se saa sellaisen "sukkulamaisen" muodon joka ainakin omaan silmään näyttää hyvältä..Kesähän sen vasta näyttää toimiiko oheinen sidos vaiko ei...:D

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?