JJ-Musta (työnimi)

Kommenttijapero - 11.03.2007

Pistänpä itsekkin perhoni ensimmäistä kertaa raatin arvosteltavaksi.
Näin jollain foorumilla vastaavan tyyppisellä rungolla tehdyn perhon, josta sain idean tähänkin perhoon.
Ihan hienon näköinen runko tuli. Siiven alakarvasta ei ole tietoa mitä on mutta hienosti kiiltelee kun valo osuu sopivasti.(Oisko kalliokettua?)

Kommentit

Kommenttiplayer - 26.03.2007

Hyvän näköisen karvasiiven oletkin tehnyt. Tummat perhot, tummat ilmat sekä yö. Kokonaisuutena sidonnallisesti oikein onnistunut.

Kalliokettussa sen, yksittäisessä karvassa toistuu tumma/valkoinen/tumma, kalliokettu paketissa lukee Grey Fox. Päällyssiipesi on kai hopeakettua, Silver Fox:ia, sen suoruudesta
päätellen. Hopeaketun karva on kiiltävämpää kuin normaali ketunkarva.

Perhossasi on niin hyvä karvasiipi, että kokeile miltä näyttää laittamalla ketun päälle hanhen irtosikasi 4 kpl kutakin punainen ja keltainen. Pään lakkauksen jälkeen harjaus. Koko siiven päälle vielä kaista tummaa mallard:ia.... tulee hiano!


Kommenttiborsse - 26.03.2007

Sadeöille, tuo flashin välkähtely kierteellä vihreänä lisää sadekelin perhon toimivuutta, mutta sinuna tekisin erilaisia variaatioita tuon rungon kanssa, jatka tuota dubbing osaa puoleenväliin, jopa ylikin. Siisti, toimiva perusperho!


Kommentti-jyke- - 26.03.2007 (Muokattu 26.3, 20:36)

Hyvän näköinen perho.
Kuvakulma on vähän huono, rungosta ei oikein saa selvää.

lohelle uittelisin tätä elokuussa yöllä... rungon varmaan muuttaisin silloin mustaan duppinkiin ja pyöräyttäisin siihen kulta kierteen.


Kommenttijapero - 27.03.2007

Kiitos kaunis!
Taitaa olla tuo ruskea aluskarva karhua? Ei oikein erota sitä kuvasta mutta voin laittaa toisen kuvan jossa se näkyy paremmin.
Pitää kokeilla tuota playerin ehdotusta hanhisiikasista ja mallard katteesta.


Kommenttijapero - 27.03.2007

Tässä vielä sivu kuva perhosta jossa erottuu paremmin ruskea karva ja runko. Kuva ei ole paras mahdollinen mutta ajaa asiansa.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?